El Cadet ‘B’ acaba amb deu però remunta contra el Cabrils. El Juvenil ‘A’ fa 8 gols i mira la primera plaça

Arriba una nova crònica de la setmana. La comencem amb el partit del Cadet ‘B’. Un matx boig que l’Alella s’ha endut amb caràcter, després de començar molt bé i veure com el rival li remuntava el partit. El Cadet ‘B’ visitava el Cabrils i poc pensava, després de situar-se amb un 0 a 2 a favor, que el partit se li complicaria tant.

Gavin Taylor (11′) obria la llauna marcant el seu quart gol del curs, però al final acabaria expulsat. El 0 a 2 el marcava Martí Sala (13′), diana que suposaria l’inici de la reacció local. En només 8 minuts, el Cabrils capgirava el resultat fins al 3 a 2, obligant l’Alella a marxar al descans perdent.

Per sort, en la represa les coses es van posar a lloc. Pau Font (47′) va tornar a igualar el marcador (3-3) i, poc abans de quedar-se amb deu, David García anotava la diana del triomf alellenc (78′). Al final 3 a 4 per un Alella que es posa novè amb 6 punts.

El Juvenil ‘A’ va com un avió, i ho ha tornat a demostrar.

Com avions

El Juvenil ‘A’ va com un avió, i ho ha tornat a demostrar. Al camp de la FE Montgat, el conjunt d’Ángel Bonilla completava un 0 a 8 que el manté segon amb 12 punts de 12 possibles, i mirant directament cap al primer lloc.

L’Alella ha marcat 32 gols i només n’ha rebut dos. A Montgat, els golejadors van ser: Aitor Carrera (3), Pol Gómez, Arnau Arenas, Arnau Tomàs (2) i Eneko Rodríguez.