L’espectacular inici de temporada protagonitzat pel CF Alella ha situat a cinc jugadors de la seva plantilla dins del top10 de golejadors de la lliga

L’inici de la temporada 2018-2019 ha situat el Cadet com un dels conjunts de referència del CF Alella. La plantilla dirigida per Angel Bonilla ha guanyat tots els seus partits (6 de 6) i ocupa la segona plaça de la taula amb 18 punts i un partit menys que el líder (21).

De tota la competició, l’Alella és el bloc que més marca i que menys gols rep: 54 dianes anotades per 4 en contra. Això converteix la plantilla alellenca en una màquina golejadora: una mitjana de 9 per partit. Si traduïm aquesta xifra en minuts, veiem com el Cadet marca cada 10 minuts de lliga.

El Cadet marca cada 10 minuts de lliga

Totes aquestes estadístiques queden reforçades per una última dada del tot espectacular. Si busquem la llista de màxims golejadors de la lliga del Cadet, s’observa com el CF Alella copsa gairebé totes les primeres posicions. Concretament, el club té a cinc jugadors entre els deu primers classificats en la lluita pel Pitxitxi.

Albert Espinosa és el killer del campionat, amb 13 dianes en 6 partits i una mitjana de 2.2 per encontre. Ell sol ha marcat més gols que tres equips de la lliga, dada absolutament letal. El top5 de l’Alella el completen Eneko Rodríguez (9), Aitor Carrera (8), Gerard Sales (7) i Pol Gómez (6). Continueu igual nois!