Els dos equips són els que presenten un registre inferior de gols encaixats en tota l’entitat. El Zamora és, de moment, compartit.

Dos dels líders classificatoris que el CF Alella disposa en aquesta temporada 2018-2019 han aconseguit situar-se també al capdavant dels registres defensius de tot el club. Parlem del Cadet i els Veterans, els dos conjunts amb el ràtio de gols rebuts més baix de tot l’Alella.

Després de quasi dos mesos de competició oficial, el Cadet continua acumulant un ple de victòries amb 24 punts i un espectacular 8 de 8. Per cada gol encaixat, els jugadors d’Angel Bonilla en marquen més de 9, realitat que es tradueix en les següents dades: 8 gols rebuts en 8 jornades (1 per partit) i 3 partits deixant la porteria a zero.

David Lozano, amb només 2 dianes encaixades en 4 encontres, i Hugo Gil (6 gols rebuts en 4 partits) són els artífexs sota els pals i acompanyats de la defensa que han mantingut el CF Alella com un candau davant dels rivals.

Els Veterans tenen la millor diferència de gols dels dos grups de Segona i Primera i de la Divisió d’Honor.

Dades similars dels Veterans

Igual que el Cadet, els Veterans també comanden la classificació de la seva lliga amb 30 punts de 36 possibles i mantenint-se invictes. En 12 jornades, el CF Alella ha rebut 12 gols (1 per partit), mateixa mitjana que l’altre Zamora del club: el Cadet. En tota la seva lliga, només el Pomar iguala la regularitat mostrada pels nostres porters Óscar Vives i Sergi Jo, i per la defensa alellenca.

Si ens centrem en la diferència de gols, els Veterans presenten un més que positiu +37. Aquesta és la millor diferència de gols dels dos grups de Segona i Primera i de la Divisió d’Honor. En conseqüència, els registres del CF Alella són els millors de tots els equips de Veterans del Vallès-Maresme i el Barcelonès Nord!