L’Alella visita el camp del Premià de Dalt en un duel directe per l’ascens. El nostre rival té la millor defensa del campionat

Nous partits; nous reptes per afrontar. El CF Alella es prepara per una nova jornada de competició, cita prèvia al pont del dia del treballador. ‘Treball’: això és el que asseguren els nostres equips cada cap de setmana; i aquest no serà una excepció.

D’aquesta jornada que s’acosta en destaquem dos compromisos. El primer és el del Cadet al camp del Premià de Dalt (dissabte a les 12h). Es tracta d’un matx de plena lluita pel títol i per l’ascens de categoria, ja que l’Alella (54) és tercer i el Premià (53) quart.

El duel es podria definir com l’atac contra la defensa. Mentre el Cadet destaca en la lliga per ser el millor conjunt ofensiu (103 dianes), el Premià s’erigeix com el bloc defensiu més solvent (10 gols encaixats). En la primera volta, la defensa del Premià es va imposar, ja que no vam ser capaços de marcar (0-0), cosa que només ens ha passat dues vegades al llarg de tota la temporada.

El rival del Cadet, a més, es manté invicte al seu camp, on hi ha assegurat 29 dels 33 punts que hi ha disputat. Sens dubte es tracta d’un partit que marcarà el futur, ja que el líder de la lliga té dos punts més que l’Alella amb un partit menys. No es pot fallar.

Mentre el Cadet destaca en la lliga per ser el millor conjunt ofensiu (103 dianes), el Premià s’erigeix com el bloc defensiu més solvent (10 gols encaixats).

Líder pel prebenjamí

Per altra banda, el Prebenjamí també haurà de jugar un matx de dificultat màxima, ja que el primer classificat visita el Municipal aquest dissabte (13h). Parlem del Premià de Mar, primer amb 58 punts de 60 i únic bloc del campionat que no ha perdut aquesta temporada (19 triomfs i 1 empat).

Els números del nostre pròxim rival són espectaculars: 140 gols a favor i només 10 en contra. En la primera volta l’Alella va caure per un 6 a 0; ara toca reaccionar i intentar competir al màxim per intentar millorar la setena plaça actual (25 punts).

La resta de la jornada 

Primer Equip (descansa).

Veterans-Sant Crist Badalona (dissabte a les 20h)

Infantil (descansa).

Aleví ‘A’-Vilassar de Dalt ‘G’ (dissabte a les 11:40h)

Aleví ‘B’-Juventus ‘E’ (dissabte a les 9h).

Alella ‘C’-Penya Blaugrana Roca del Vallès (dissabte a les 10:20h).

Cabrils ‘B’-Aleví ‘D’ (diumenge a les 10:15h).

Juventus ‘B’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:30h).

Salesians Mataró ‘B’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 10:45h).

Benjamí ‘C’ (descansa).