El conjunt d’Ángel Bonilla goleja el Pla d’en Boet (11-0) a una setmana de jugar-se mitja lliga al camp del Vilassar de Dalt

La jornada de descans del Vilassar de Dalt ‘C’ va ser aprofitada per un Cadet que no va fallar en el seu intent de recuperar el lideratge del campionat. El CF Alella derrotava amb contundència el Pla d’en Boet (11-0), situant-se novament al capdavant de la classificació.

En el segon partit amb el pitxitxi Aitor Carrera (35 gols) sent baixa, la plantilla va continuar demostrant la seva competitivitat. De moment, des que l’Aitor es va lesionar, el Cadet ha marcat 12 i 11 gols en dos partits.

El xoc contra el Pla d’en Boet es va sentenciar en escassos minuts, ja que el rival va oposar poca resistència. Eric Granell obria la llauna al minut 2 (1-0) i, tot seguit, marcaven Pol Gómez (9’), Eneko Rodríguez (15’) i Albert Espinosa (16’).

L’avantatge alellenc es va continuar ampliant, novament mitjançant Pol (26’), Eneko (30’) i Espinosa (32’). Al descans, el marcador era de 7 a 0a favor dels nostres, tot i que en la represa encara es veurien quatre dianes més: Luca (49’ i 55’), Gerard Sales (70’) i Iker Azcona (80’). Els tres jugadors que van iniciar el matx des de la banqueta, van marcar durant el segon temps.

Encara resten 9 jornades pel final del campionat, però qui guanyi la setmana vinent tindrà mig títol al sac

Arriba l’hora de la veritat

Després d’aquest resultat, el Cadet està preparat per jugar-se mitja lliga i mig ascens el pròxim cap de setmana. Encara resten 9 jornades pel final del campionat, però qui guanyi la setmana vinent tindrà mig títol al sac.

L’Alella es desplaça diumenge (17:30h) al camp del Vilassar de Dalt ‘C’, segon classificat. Els dos conjunts compten amb els mateixos punts (54) i el mateix balanç de resultats (18 triomfs i 1 derrota). L’únic que manté l’Alella per davant és el 7 a 1 favorable assolit en la primera volta a casa. Per tant, un empat també ens val per seguir líders.