El Cadet aconsegueix remuntar dues vegades contra la Juventus; el Benjamí ‘A’ segueix el rastre del líder.

Després de tres jornades consecutives perdent, el Cadet del CF Alella torna a somriure a la Segona Divisió (grup 28). Al Municipal i en la visita de la Juventus ‘B’, els negre-i-granes recuperarien les bones sensacions. Gràcies als gols de Raúl Coll, Esteve Roura (2) i Ferran Alcaide, l’equip de Bernat Gispert podria remuntar dos marcadors adversos davant el conjunt mataroní (0-1 i 1-2). Alcaide, a 20 minuts pel final, li donaria la victòria a un CF Alella (28) que continua desè (4-3).

La part alta treu fum (3-1)

Per altra banda, a la Segona Divisió Infantil, l’última jornada disputada al grup 40 ha provocat que la part alta de la classificació es comprimeixi una mica més. La desfeta del líder, la UD Molinos, davant el Pla d’en Boet (4-2) ha permès a l’Alella (55) posar-se a només dos punts de la primera plaça. L’equip de Nacho López continua quart després de doblegar el Vilassar de Mar ‘B’ amb gols de Gerard Fernández, Carlos Alejandro Camprodon i Mario Alonso.

Oportunitat que s’escapa (4-4)

A la Tercera Divisió Aleví (grup 35), l’equip del club sumaria un premi insuficient al camp del Pla d’en Boet ‘C’, sobretot tenint en compte quin va ser el desenvolupament de l’encontre. El CF Alella, onzè amb 28 punts, aniria per davant en el marcador durant molts minuts, gaudint de diverses situacions més que favorables (0-1; 1-2; 1-3; 2-4), però un darrer gol de Santi Barrientos evitaria el seu triomf.

Sense miraments (0-8)

Baixant fins a la Tercera Divisió Benjamí observem com la plantilla ‘A’ del club oferiria un autèntic recital al camp de l’AE Santa Susanna ‘C’. Hugo Palao (4’) obriria la llauna només començar (4’) i a partir d’aleshores la resta de gols anirien caient. Biel Granados (3), Oriol Cabero, Hugo Núñez i Álex Flores (2) s’encarregarien d’enfonsar la defensa del Santa Susanna per seguir mantenint l’Alella (62) a tocar del Sant Pol (64), líder de la lliga.

El Benjamí ‘C’, per la seva part, encadenaria el seu cinquè triomf seguit guanyant a casa a la UD Cirera ‘D’ (5-1). Després d’una diana inicial de Marc Mallafré (4’), l’equip d’Alejandro Ferrer sabria patir durant uns breus instants i tornar a buscar la porteria contrària amb més força. Hugo Fernández, Josep Aguilar i de nou Mallafré s’encarregarien de completar la maneta que situa el CF Alella (47) a només un punt del segon lloc (grup 28). Al grup 27, el Benjamí ‘B’ (13) cau fins a la cua de la taula després de perdre al camp del Pla d’en Boet ‘C’ (6-3).

Limitats (3-0)

Al grup IV de la Tercera Catalana, el primer equip del CF Alella marxaria del Municipal Pla d’en Boet encaixant una nova derrota; la 26ª en 31 partits. Els de Carlos Garcia, limitats per la manca d’efectius de refresc, competirien a bon nivell durant el primer temps, però el desgast efectuat els passaria factura en la represa.

Un gol de Carlos González (21’) obligaria l’Alella a marxar al vestidor anant a remolc (1-0), però el temps de descans no ajudaria els visitants a refrescar les idees. A la segona meitat, el Pla d’en Boet sentenciaria el xoc gràcies a un doblet completat per Adil (68’ i 82’). Només resten tres partits perquè el campionat de lliga finalitzi. Aleshores ja es podrà començar a treballar de cara a la següent temporada a la Quarta Catalana.

La resta del cap de setmana

L’últim conjunt del club que disputaria competició oficial seria l’equip de Veterans, bloc que empataria al camp del Sant Pol (2-2). El Femení i el Prebenjamí jugarien dos amistosos, obtenint triomfs davant l’AE Abrera (6-3) i l’AEILL Cerdanyola Mataró (6-0), respectivament.