El Cadet d’Ángel Bonilla es prepara per rebre el segon classificat, un Cirera que només ha perdut un partit i que és a tres punts de l’Alella

Ja ha arribat: el 2018 és a punt per dir-nos adéu i ho fa amb la millor de les notícies possibles. A partir del gener, el CF Alella podrà gaudir d’un nou terreny de joc, ja que les obres de rehabilitació del Municipal arribaran al seu punt més important: el canvi de gespa serà una realitat i completarà totes les millores que ja s’han realitzat en la instal·lació durant el 2018.

Bar, instal·lacions esportives i gespa: una combinació guanyadora que acompanya el creixement exponencial en xifra de jugadors i equips que ha experimentat el CF Alella aquest curs.

Partit de títol

En el pla esportiu, destaquem un partit de màxima importància abans del canvi d’any. En una jornada de descans pel Juvenil i de ‘canvi’ de llar per a tots els conjunts de l’Alella que juguen a casa (desplaçats de forma provisional al Municipal de Pomar de Badalona), el Cadet afronta un matx de ‘títol’.

Per què parlem d’un partit de títol a aquestes alçades del curs? Doncs perquè el líder s’enfronta al segon: l’Alella rebrà el Cirera ‘B’ a Pomar aquest dissabte a les 13h. Els dos blocs presenten estadístiques similars aquest curs.

Mentre el conjunt d’Ángel Bonilla ha guanyat tots els seus partits (27 punts en 9 jornades), el Cirera ‘B’ ha sumat 24 punts de 27 possibles, encaixant només una derrota contra l’actual tercer: el Vilassar de Dalt ‘C’. Això sí: l’Alella va ser capaç de golejar aquest rival amb autoritat (7-1).

Eneko Rodríguez (10), Aitor Carrera (16) i Albert Espinosa (17) acumulen 43 dianes, per les 44 del nostre rival

En relació als gols… El líder n’ha marcat 78, acreditant una mitjana de 8.6 per cap de setmana, dades que el Cirera no pot igualar (4.8 de mitjana). Cal destacar en aquest sentit que els tres màxims golejadors del Cadet de l’Alella han marcat gairebé els mateixos gols que tot el Cirera junt.

Eneko Rodríguez (10), Aitor Carrera (16) i Albert Espinosa (17)acumulen 43 dianes, per les 44 del nostre rival. En defensa, però, els mataronins estan en una bona dinàmica, ja que només han encaixat 4 gols en tota la temporada. Sens dubte, l’Alella-Cirera és un duel vital, sobretot perquè el tercer i el quart classificat també s’enfronten entre ells aquest cap de setmana. Volem ser campions d’hivern!

 La resta de la jornada

Juventus-Primer Equip (dissabte a les 17:15h)

Clot Athlètic-Veterans (diumenge a les 14:15h)

Tiana ‘C’-Infantil ‘A’ (dissabte a les 12:30h)

Infantil ‘B’-Aqua Hotel ‘D’ (dissabte a les 11:30h)

Aleví ‘A’-Llavaneres ‘B’ (diumenge a les 10h)

Arenys de Mar ‘B’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 11:15h)

Santa Susanna ‘C’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 10:30h)

Aleví ‘D’-Vilassar de Dalt ‘G’ (dissabte a les 8:30h)

Aleví ‘E’-AEILL ‘E’ (diumenge a les 12h)

Aqua Hotel ‘C’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:15h)

Aqua Hotel ‘E’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 10:15h)

Pineda de Mar-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 9h)

Dosrius-Prebenjamí (dissabte a les 12h)