Els dos conjunts del CF Alella coincideixen en el camí de la victòria sumant tres punts contra el Montgat (5-1) i el Rocafonda ‘B’

La darrera jornada de lliga a les files del Club de Futbol Alella ens va deixar grans notícies dins de l’estructura sènior de l’entitat. Tant els Veterans com la primera plantilla van fer els deures, guanyant i consolidant-se en la zona alta de la classificació.

Per una banda, els Veterans encadenaven el sisè triomf dels darrers set encontres gràcies a uns 90 minuts impecables davant el Montgat (5-1). A Bufalà, l’Alella va anar per feina i es va assegurar un bon resultat que el deixa cinquè amb 31 punts.

Un gol de falta de Dani Gil va obrir el camí, diana acompanyada per dos gols més de Jordi Ignasi Mas i Joan Sauri abans del descans. En la represa, Jordi Ignasi i Albert Mas van completar la maneta davant un Masnou sense capacitat de reacció.

Si marxem cap a la Quarta Catalana, el Primer Equip va triomfar al camp del quart classificat, un Rocafonda ‘B’ rocós i batallador. L’Alella va generar molt futbol, però li va costar estar fi en la definició.

El bloc roig-i-negre va haver d’esperar fins al 80’ per desencallar el xoc gràcies a un gol de Carlos Garcia. Després de la derrota patida a Tiana (4-1), l’equip es va aixecar en un nou desplaçament complicat i es confirma com a sisè en la classificació del campionat (21 punts). Seguim creixent.

Els Veterans encadenaven el sisè triomf dels darrers set encontres gràcies a uns 90 minuts impecables.

AD La Llantia 1-8 Cadet | El Cadet és segon amb 32 punts.

Infantil 0-4 CE Premià de Dalt ‘B’ | L’Infantil és vuitè amb 9 punts.

Aleví ‘A’ 2-5 Juventus ‘D’ | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 5 punts.

Olímpic Malgrat ‘C’ 1-3 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és primer amb 36 punts.

UD Cirera ‘E’ 1-7 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és segon amb 36 punts.

Sinera United 4-2 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és vuitè amb 19 punts.

CD Pomar 3-5 Benjamí ‘A’ | El Benjamí ‘A’ és novè amb 20 punts.

Benjamí ‘B’ 1-3 Vilassar de Dalt ‘G’ | El Benjamí ‘B’ és cinquè amb 25 punts.

Benjamí ‘C’ 4-2 Santvicentí ‘E’ | El Benjamí ‘C’ és quart amb 24 punts.