El CF Alella es proclama campió després de derrotar el CF Les Franqueses ‘F’. L’Aleví ‘C’ guanya una lliga molt competida

El punt final a un campionat de deu només es podia escriure marcant deu gols. D’aquesta manera és com l’Aleví ‘C’ es va proclamar campió de lliga el passat cap de setmana: completant l’enèsima golejada del curs. El triomf sumat pel conjunt de Kevin Sorbas, sumat a la derrota patida pel Santvicentí al camp de l’Argentona (7-5) van deixar-li el títol en safata als jugadors roig-i-negres.

El CF Les Franqueses no va ser mai rival per a un Alella que no va aixecar el peu de l’accelerador fins a obtenir un avantatge consistent. Un hat-trick d’Ousmane Corominas entre el primer i el segon quart va obrir el camí del triomf per part visitant (0-3), mentre que el quart gol marcat en pròpia porteria pels locals encara va fer més evident la superioritat alellenca (0-4).

El bloc de Kevin Sorbas va continuar atacant, sent Aquiles Andreu l’encarregat de signar el 0 a 5 abans del descans. Ja en la represa, el pitxitxi Nil Caballero apareixia per anotar el sisè i el setè, mentre que Aquiles tornaria fer-se notar el 38’ per situar el 0 a 8 en el marcador.

Ni els dos gols marcats pels locals van evitar que l’Alella es continués mostrant dominador, ja que Sergi Forcada encara va tenir temps de marcar el novè i el desè abans del xiulet final (2-10). Després de perdre en l’últim partit contra el Cirera, l’Alella es tornava a sentir campió, sumant el triomf definitiu que li donava el títol i l’ascens a la Segona Divisió.

A manca d’un partit, la temporada de l’Aleví ‘C’ ha estat espectacular. L’Alella ha sumat 81 de 87 punts possibles, ha ofert espectacle amb 264 gols i mai s’ha quedat sense marcar en tota la lliga. Només queda felicitar el cos tècnic format per Kevin Sorbas i Jonathan Reina i als jugadors. Sergi, Aquiles, Marc, Pol, Albert, Ousmane, Nil, Ignacio, Alex i Sheyn, sou grans!