Campions a Arenys. El Benjamí de Toni Larrosa es proclama campió del torneig de futbol7 organitzat pel CF Arenys de Mar.

En un cap de setmana de plena agenda d’amistosos i tornejos de post-temporada, el planter del CF Alella ha comptat amb un representant capaç d’alçar una copa de campió. Parlem del Benjamí ‘B’, conjunt que va completar un dia de competició esplèndid al torneig Cesc Fàbregas celebrat a Arenys de Mar.

Els nostres jugadors ho van donar tot al Municipal Bernat Coll, disputant quatre partits i sumant tres triomfs. Aquest balanç de resultats va situar l’Alella al capdavant de la categoria Benjamí.

El bloc de Toni Larrosa obria el torneig el passat dissabte amb un enfrontament directe contra els amfitrions: l’Arenys de Mar. La primera prova se superava amb nota, aconseguint vèncer els nervis per debutar amb victòria per la mínima (1-0).

Sens dubte, però, el rival de més talent va arribar en la segona jornada de la fase de grups. El Canovelles va obligar l’Alella a brillar per derrotar-lo (3-0), objectiu que es va assolir amb un resultat sòlid.

“L’únic partit que vam perdre va ser l’últim de la fase de grups. Els Salesians ens van guanyar per un gol a zero, però el resultat va ser totalment enganyós. Nosaltres vam disposar de cinc o sis arribades davant de porter. Ells en van tenir una i la van ficar cap a dins”, recordava Toni Larrosa, entrenador del Benjamí ‘B’.

Caure contra Salesians no privaria l’equip d’accedir a la final, partit on el Canovelles tornaria a ser vençut pel CF Alella (2-0). Cal destacar la gran feina defensiva feta pel Benjamí, amb només un gol rebut en 48 minuts de joc.

Les valoracions del cos tècnic

“Sabíem que es tractava d’un torneig difícil, perquè cada partit durava només 12 minuts. Per tant, qui feia el primer gol gairebé tenia el triomf al sac”, ens trasllada el cos tècnic.

Segons Toni Larrosa, “l’equip es mereixia un premi així”, sobretot després de disputar un MIC “on vam competir contra rivals de Primera Divisió sent nosaltres de Tercera”.

En general, el tècnic posa una qualificació “molt bona” a la temporada i ja pensa en el futur: “L’any vinent seguiré amb el mateix grup i tots junts intentarem seguir demostrant que l’Alella és un gran club”.