Els participants del campus del CF Alella han passat un dia d’allò més divertit sobre la sorra del litoral maresmenc

Arriba el divendres i, com és habitual en època de campus, es posa el punt final a una nova setmana de molta activitat i diversió. El Club de Futbol Alella continua fent gaudir els seus campers amb la millor planificació futbolística possible i amb sortides més que interessants.

Si la setmana passada ens vam dirigir a les instal·lacions de l’Illa Fantasia, avui era el torn de la platja. Des de primera hora del matí, tots els jugadors del campus s’han concentrat per posar rumb cap al litoral del Masnou, escenari escollit per la coordinació per tal de gaudir del mar.

Acompanyats per la Cristina Vidal, la coordinadora del campus, i de la resta de monitors, tot el grup s’ha posat el banyador i s’ha dirigit cap a la sorra. Des del club s’han organitzat alguns jocs i activitats amb pilota, però el duel de castells de sorra també ha tingut el seu paper destacat al llarg de la jornada.

Si la setmana passada ens vam dirigir a les instal·lacions de l’Illa Fantasia, avui era el torn de la platja.

Després de dinar al parc, el campus de l’Alella ha tornat al Municipal per tal de continuar amb l’agenda del dia. El punt final s’estava duent a terme en aquests moments, quan els monitors han organitzat les finals de la lligueta de competició que s’ha fet durant tota la setmana. Aquí us deixem algunes imatges!