Caràcter que guanya derbis. L’Aleví ‘C’ demostra estar en el seu millor moment de la temporada després de remuntar-li un resultat molt advers al CD Masnou

Ocupen la dotzena plaça de la classificació amb només 19 punts, però han arribat a l’últim tram de la temporada en un gran estat de forma. El passat cap de setmana, l’Aleví ‘C’ guanyava el tercer partit dels últims quatre i ho feia de forma especial: remuntant en un derbi.

El CD Masnou ‘D’ (36) visitava el Municipal ocupant la setena plaça de la classificació i amb record del 5 a 0 aconseguit contra nosaltres en la primera volta del campionat. L’Aleví ‘C’ tenia aquest resultat fresc i demostraria ambició per tornar-li el cop rebut al Masnou.

Els primers deu minuts serien clarament visitants i Gerard Lozada podria anotar dos gols que deixaven l’Alella en clares dificultats (0-2). L’empat, signat entre Ander Barrondo (9’) i Adam Zellmer (10’) tampoc duraria gaire (2-2), ja que Bruno Millas (26’) tornaria a situar els masnovins amb la iniciativa (2-3).

Però l’Aleví ‘C’ no estava disposat a confirmar-se; no estava disposat a signar la rendició. En només dos minuts, Ander (32’) i Adam (33’) es tornaven a aliar en atac per situar el 4 a 3 en el marcador, renda que Adam Daoud (35’) s’encarregava d’ampliar amb el 5 a 3 (5-3).

Quan podia semblar que l’Alella encarrilava el partit, una nova gerra d’aigua freda queia al damunt dels jugadors roig-i-negres. El Masnou marcava dos gols seguits per igualar el resultat a cinc (5-5) mancant encara molts minuts per jugar (42’). De fet, l’emoció es mantindria vigent fins als últims instants, fins que Pau Font obria l’aixeta de l’alegria per l’Aleví ‘C’ amb un 6 a 5 per recordar (58’). Felicitats per la lluita nois.

AE Empenta 2-3 Primer Equip I El Primer Equip és novè amb 28 punts.

Cardedeu 3-0 Veterans I Els Veterans són setens amb 37 punts.

Cabrils 6-1 Juvenil I El Juvenil és desè amb 24 punts.

Juventus ‘B’ 10-0 Cadet I El Cadet és vuitè amb 32 punts.

Infantil 0-4 Young Talent I L’Infantil és tercer amb 47 punts.

Aleví ‘A’ 13-2 CF Pineda ‘C’ I L’Aleví ‘A’ és tercer amb 54 punts.

Llavaneres ‘E’ 2-3 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 41 punts.

Benjamí ‘A’ 7-4 Santa Perpètua I El Benjamí ‘A’ és quart amb 46 punts.

Benjamí ‘B’ 3-4 Salesians Mataró I Benjamí ‘B’ és quart amb 52 punts.

Benjamí ‘C’ 2-6 CE Vilassar ‘D’ I El Benjamí ‘C’ és vuitè amb 31 punts.