Per segona temporada consecutiva, l’Alella repetirà cos tècnic amb Carlos Cuevas i Borja Ogayar. Buscarem millorar la cinquena plaça d’aquest curs.

El club treballa ja sense descans per preparar la temporada 2020-2021, perfilant l’organigrama tècnic de tots els equips. El Primer Equip ja té confirmats els entrenadors pel curs vinent: continuaran Carlos Cuevas i Borja Ogayar, el tàndem tècnic d’aquesta última temporada.

El CF Alella va disputar 19 partits oficials al grup VI de la Quarta Catalana, sumant un total de 10 triomfs (52% dels partits guanyats), 2 empats (10% d’empats) i 7 derrotes (37% dels partits). L’equip va acabar la lliga en cinquena posició i 32 punts, a 4 del quart classificat, el Masnou ‘B’ (36).

Les places de promoció d’ascens, marcades pel segon classificat, el Sinera (50), van quedar-se una mica allunyades.

S’han millorat 8 posicions en la classificació i s’han sumat més punts amb 11 partits menys

El més important, però, és que el Primer Equip ha fet un salt de qualitat, passant de la tretzena plaça amb 31 punts en 30 partits en la temporada 2018-2019, a una cinquena plaça amb 32 punts en només 19 partits en la temporada actual.

S’han millorat 8 posicions en la classificació i s’han sumat més punts amb 11 partits menys. L’objectiu és mantenir aquesta línia ascendent de cara al curs vinent i fer el pas definitiu cap al TOP2 de la lliga!