Aquest any, malgrat totes les complicacions viscudes, ens hem portat molt bé. Us fem arribar aquesta carta.

Estimats Reis Mags:

Aquest any, malgrat totes les complicacions viscudes, ens hem portat molt bé. Ens hem quedat a casa quan ens ho han demanat, però hem seguit connectats amb els companys d’equip, entrenant des de casa i fent grup. No hem protestat per no poder jugar competicions, i fins i tot hem hagut de renunciar a alguns ascensos de categoria. Però no ens hem rendit. Hem continuat treballant i gaudint del dia a dia al camp. En la situació més adversa, tots hem seguit fent club, conservant unes bases sòlides per quan arribi un futur millor.

Que ens deixin tornar a competir. Que torni la normalitat com més aviat millor i que puguem tornar a somriure jugant un partit de futbol

Per tot això ens agradaria demanar-vos el següent:

– Que la nostra afició no deixi d’animar-nos quan pugui tornar al camp a veure partits. Tant si guanyem o perdem, la necessitarem. L’estem trobant molt a faltar.
– Que els nostres familiars i amistats no ens pressionin, perquè de les derrotes, com en la vida, també s’aprèn i que ajudin als entrenadors a que la seva feina sigui cada dia millor.
– Que els entrenadors no només treballin perquè juguem millor i guanyem, també perquè siguem millors esportistes i millors persones.
– Que seguim respectant els rivals i a l’equip arbitral tant com ens respectem a nosaltres, perquè tots formem part del mateix somni.
-Que tots i totes puguem gaudir d’una SALUT de ferro. 
– I finalment: us demanem el desig més important. Que ens deixin tornar a competir. Que torni la normalitat com més aviat millor i que puguem tornar a somriure jugant un partit de futbol.

Des del CF Alella us enviem una forta abraçada.

Bons Reis a tothom