El Club de Futbol Alella celebraria el passat 3 de març al Centre Cultural Can Lleonart la primera trobada del Consell Assessor-Consultiu que l’entitat ha creat per avançar cap al centenari (2022).

L’objectiu d’aquest organisme, format per 17 persones, és establir una relació oberta, participativa i de democràcia transversal entre l’entitat, els socis i la població d’Alella, creant un canal per a aportar opinions i propostes amb una visió constructiva que estigui al marge de la responsabilitat diària de gestió del club.

La junta directiva vol implicar les famílies dels jugadors i la població d’Alella en el projecte de millora i d’evolució iniciat pel club des de fa uns mesos, procés que ha de convertir el CF Alella en una entitat formativa de referència dins del Maresme i arreu. Per aquest motiu, es busca que l’entorn i la massa social col·laborin en la detecció de problemàtiques internes i que sumin esforços per fer créixer la institució.

Per obrir la reunió, la junta faria un balanç de situació inicial, recalcant l’absolut sanejament econòmic de l’entitat, i presentaria el nou organigrama que regirà el Club de Futbol Alella durant els propers anys.

La incorporació d’Ángel Bonilla (CF Badalona) com a coordinador del futbol base i de David Sánchez (UE Sant Andreu) per exercir la funció de scouting (controlar l’àrea del Maresme per captar jugadors i entrenadors) són les principals novetats que presenta la secretaria tècnica encapçalada per Toni Palao.

La junta també exposaria el nou reglament intern d’obligat compliment que jugadors i entrenadors hauran de respectar, normativa que busca potenciar un salt qualitatiu en el funcionament diari del club.

Després de la intervenció dels membres de la directiva, el Consell-Assessor finalitzaria amb un torn obert de paraules. Familiars, socis, antics directius i exjugadors oferirien la seva particular visió del projecte iniciat pel CF Alella i farien propostes de millora.

Potenciar la figura dels entrenadors de base com a eix vertebrador de l’entitat; promoure la competició de valors i no de resultats; establir vincles estrets amb les escoles i els centres educatius d’Alella per augmentar la xifra d’equips; mantenir la naturalesa de club familiar i corregir el desconeixement que té el poble sobre les iniciatives que planteja l’Alella i exigir a l’Ajuntament millores en la instal·lació. Aquests serien els principals blocs temàtics debatuts al llarg del Consell. La pròxima reunió ha quedat fixada pel mes de juny.