Celebrar tota una gesta: el Benjamí ‘B’ encara l’última jornada prèvia a la Setmana Santa amb la missió de celebrar una volta completa sense perdre

En un cap de setmana on es viurà el descans de l’Aleví ‘C’ i el Prebenjamí, hi ha un dels equips de formació del CF Alella que afronta una jornada especial. Parlem del Benjamí ‘B’ (52), actual tercer classificat de la lliga. El bloc de Toni Larrosa visita dissabte (10:30h) el camp de l’Atlètic de Masnou ‘B’, primer dels tres últims partits que resten per acabar el campionat.

L’Alella encara té alguna opció de ser subcampió i la vol explorar fins al límit. Al Municipal d’Ocata, l’objectiu dels nostres jugadors és allargar una ratxa de resultats que els ha dut a completar una volta del calendari de competició sense perdre.

De fet, el Benjamí ‘B’ només ha sumat una derrota en tot el curs: va ser el 26 de novembre davant el líder, el Premià ‘C’ (3-4). Des d’aleshores, la plantilla de Larrosa s’ha superat, iniciant una dinàmica de regularitat que l’ha dut a encadenar 14 partits sense caure (vuit triomfs i sis empats, els quatre últims de forma consecutiva).

El passat cap de setmana, puntuant contra el Tiana ‘B’ (1-1), l’Alella assolia el repte i superava la barrera dels quatre mesos invicte. El millor de tot és que aquesta ratxa ha arribat gràcies a un esforç molt col·lectiu. Només cal veure com es reparteixen els gols els cinc principals golejadors de l’equip.

Eric Bustamante (25) és el més destacat, però ha comptat amb la col·laboració imprescindible de Lionel Bailon (23), Eduard Bertran (20), Ajasi Sené (15) i Luca Faure (11).

La resta de la jornada

Veterans-Ponent (dissabte a les 20h).

Primer Equip-Arrabal Calaf (dissabte a les 18h).

Juvenil-Mataró ‘C’ (dissabte a les 12h).

Cadet-Pla d’en Boet ‘B’ (dissabte a les 9h).

Argentona ‘C’-Infantil (dissabte a les 13h).

Mataró ‘F’-Aleví ‘A’ (dissabte a les 15:15h).

Aleví ‘B’-Arenys de Munt (dissabte a les 9:30h).

Palautordera-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10h).

Sant Pol ‘C’-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 14h).

Escoleta-Escola Barberà Andalucia (dissabte a les 11h).