La directiva i els membres del Consell fan balanç dels darrers tres mesos viscuts pel club

Les instal·lacions de les Escoles Fabra serien l’escenari escollit per la junta del CF Alella per tal de celebrar el segon Consell Consultiu del centenari. Aquest òrgan, format per democratitzar la relació del club amb el poble i les famílies dels jugadors, es reuniria per segona vegada per tal de fer balanç dels últims tres mesos d’activitat de l’entitat.

Per obrir la sessió, el president Joan Vidal exposaria els contactes mantinguts amb el govern municipal per tal d’aconseguir un conjunt de millores en la vida diària del club, sobretot en matèria d’instal·lacions.

A continuació, Toni Palao, director esportiu, anunciaria a tots els membres del consell que l’arribada dels nous coordinadors ha permès al CF Alella incrementar un 30% la seva quota d’equips, creant un Juvenil, reforçant l’estructura dels Alevins i augmentant els nens inscrits a l’escoleta.

De cara a la pròxima temporada, el club completarà la renovació dels uniformes de joc i unificarà tots els criteris perquè els jugadors sempre entrenin i acudeixin als partits ben uniformats.

Recollint les demandes dels membres del Consell, la junta es va comprometre també a seguir treballant per cercar col·laboradors i petits patrocinadors per les samarretes de joc.

Per últim, en la sessió celebrada a les Escoles Fabra, tots els assistents coincidirien en la importància d’augmentar el contacte entre la primera plantilla de l’entitat i el futbol base, buscant crear sinergies d’identificació entre els més petits i el sènior.