El club organitza la seva tradicional cloenda de la temporada omplint el camp d’activitats per a tots els jugadors i famílies

El CF Alella ha tancat una de les temporades més exitoses de la seva història moderna. Dos ascensos de categoria i més de la meitat dels equips del club copsant les cinc primeres posicions de la classificació.

A tot el Maresme, quan es parla de l’Alella es fa d’un club que està creixent de forma exponencial, tant en nombre de jugadors com el xifra de victòries i de volum de talent esportiu.

A tot el Maresme, quan es parla de l’Alella es fa d’un club que està creixent de forma exponencial

Tot aquest exitós procés s’ha de celebrar, ja que la temporada ha estat d’allò més intensa. La festa del curs 2018-2019 es va produir el passat dissabte, quan representants de tots els equips del futbol base de l’entitat es van donar cita al Municipal d’Alella per gaudir d’una matinal de sol, bona energia i festivitat.

L’estrella de la jornada va ser la lona amb aigua i sabó, tot un clàssic que ja l’any passat va despertar passió entre els més petits. El futvoley, els partits 3x3, la músicai els habituals enfrontaments entre pares i fills van ser els altres ingredients de la festa. Alella va respirar futbol i bon ambient.