Toni Palao, director esportiu del club, presenta a les famílies els responsables que s’encarregaran de coordinar les categories de formació: Ángel Bonilla i David Sánchez.

La Sala Golfes de Can Lleonart acolliria ahir al vespre una important trobada entre el nou organigrama tècnic del CF Alella i els pares i mares del club. L’objectiu de la convocatòria feta per la nostra entitat no era altre que donar a conèixer a les famílies dels jugadors quin serà el model formatiu que es començarà a implementar al club a partir de la pròxima temporada.

Un cop finalitzi l’exercici esportiu 2015-2016, la nostra estructura d’equips començarà a patir canvis. La fita que persegueix l’entitat és ampliar la xifra de plantilles de competició, passant de les deu actuals fins a un total de 16 (incloent-hi el primer equip masculí, el primer equip femení i els veterans). El club comptarà amb un equip juvenil, mentre que algunes de les altres categories es veuran ampliades (organitzades per franges d’edat de primer i segon any).

Sempre sota la supervisió de Toni Palao, tot aquest procés de canvi i evolució ha estat capitanejat per les dues persones que des d’ara s’integren dins de l’estructura tècnica del CF Alella. Ángel Bonilla i David Sánchez ja han començat a treballar dins de la secretaria tècnica, desenvolupant les tasques de coordinador de futbol base i d’scouting. Gràcies a la seva feina, el club també podrà incorporar una bona xifra de nous entrenadors titulats, fet que permetrà millorar el funcionament actual dels equips.

Ángel Bonilla, enginyer de professió, ha estat durant deu anys coordinador d’una institució de referència dins del futbol català com el CF Badalona i ara aterra a la nostra entitat acompanyat de la seva “persona de confiança”, David Sánchez.

“La directiva em va convèncer per sumar-me a aquest projecte. He pogut comprovar com l’ambient del club és molt tranquil i familiar. En altres llocs, el futbol s’ha convertit en una qüestió de números. Aquí he vist que entre tots formeu una família”, relatava Bonilla per obrir la sessió de presentació amb les famílies.

A Can Lleonart, el nou coordinador del futbol formatiu del CF Alella traslladaria als pares i mares assistents algunes de les directrius que començaran a utilitzar els entrenadors un cop finalitzin les lligues 2015-2016. “Volem que l’Alella doni una bona imatge i que competeixi. Per això és imprescindible que els tècnics vinguin amb els deures fets. Cal organitzar cada entrenament amb objectius i no es pot venir a treballar al club per passar l’estona”, remarcava Ángel Bonilla.

La nova estructura tècnica del futbol base vol mantenir un canal de comunicació directe i eficaç amb les famílies dels jugadors. Per aquest motiu, cada dimecres s’obrirà a les oficines del Municipal un torn d’atenció de dues hores que podrà ser utilitzat pels pares i mares per fer qualsevol tipus de consulta. Ángel Bonilla i David Sánchez aposten per un club “de portes obertes” i es comprometen a que tots els jugadors de futbol 7 estaran sobre el camp un mínim de dos quarts en cada partit.

A finals de maig, quan les competicions oficials finalitzin, els jugadors i jugadores del CF Alella començaran a treballar amb els seus nous entrenadors i s’integraran dins dels nous grups que es formaran. L’estructura tècnica ja ha ‘lligat’ la participació de diferents equips en diversos tornejos importants. Les famílies rebran tota aquesta informació un cop es doni per acabada la temporada 2015-2016.

Campanya ‘Caràcter’

Per tancar la sessió, Toni Palao recordaria als assistents que, en breu, es produirà el tret de sortida de la campanya ‘Caràcter’, un dels eixos vertebradors del projecte iniciat per la junta directiva de l’entitat.

El CF Alella ja ha començat a visitar els centres educatius de primària i secundària del municipi i també del Masnou per captar nens i donar a conèixer com treballa el club a nivell de formació. A més, ja s’han establert converses amb l’Ajuntament per tal de buscar diferents vies per comunicar i publicitar la campanya arreu del poble.