L’entitat és premiada en la categoria ‘Foment dels Valors’ i recull el guardó en la gala celebrada a les instal·lacions de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

El CF Alella ha estat guardonat als Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Futbol, dins de la categoria ‘Foment dels Valors’. Aquests guardons, creats enguany, busquen premiar aquelles iniciatives que fomentin la solidaritat i l’ètica esportiva en el marc del futbol català.

Les instal·lacions de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona van acollir ahir al vespre la gala d’entrega de premis i una representació del club formada pel president, Joan Vidal, el vicepresident, Manel Domínguez, i la directiva responsable de l’àrea social, Cristina Cardiel, hi van assistir. La junta de la nostra entitat va estar acompanyada pel directiu i delegat del Maresme a la Federació Catalana de Futbol, Antonio Jiménez.

La implantació i promoció de la campanya ‘El millor del futbol’ com a eix vertebrador del club i el projecte iniciat amb la Fundació Johan Cruyff per acollir jugadors i jugadores amb discapacitat han estat premiats pel jurat de la Fundació Privada Catalana de Futbol. Joan Vidal, president del CF Alella, va recollir el guardó de la mà d’Andreu Subies, president de la FCF.

El futbol català més solidari

Els premis, distribuïts en diverses categories, s’erigeixen en la millor demostració del caràcter solidari que té el futbol català. En ‘Foment dels Valors’, la UE Sant Joan Despí, el CEF Bosc de Tosca, el CFB Mas Catarro, el CFS Sant Cugat, el CFS Quart, el Base Marc Bartra CF, la UD Cirera, l’AE Josep Maria Gené, l’UE Sabadellenca, el CF Mollet UE, el CF Vilanova del Vallès, l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell, l’AD Monistrolenca, el Joventut Bisbalenca, el Seagull CE, l’AEE Terraferma, el CE Congrés, el Club Atlètic Masnou i el Ramassà UE també rebrien diferents reconeixements.

En la categoria ‘Joc net’, les distincions van ser per l’Aleví ‘A’ del Racing Club Futbol Bonavista i del Turó Montroig CF, per l’Infantil ‘B’ del FC Barcelona i per l’Escola F. Àngel Pedraza.

La categoria ‘Jugador’ va premiar a Raúl Sánchez (Veterans Lloreda) i al refugiat Almuhannad (PB Anguera), mentre que la ONG Diapo va rebre el premi en la categoria ‘Persona-club’. Manel Solanas (AE Sant Lluís) i Agustí Pujibert (Gramenet) van endur-se els guardons en la categoria ‘Entrenador’ i Hamid Lahlali i el Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF van ser premiats en categoria ‘Àrbitre’.