El club inicia la primera de les quatre setmanes de campus planificades. Ens espera un mes de juliol ple d’activitats i diversió

El Club de Futbol Alella ja ha finalitzat la temporada d’entrenaments i d’amistosos d’estiu. Fins a la tornada de les vacances, els equips no tornaran a competir i a preparar una nova edició de la lliga: la 2018-2019. L’entitat, però, no s’atura i continua treballant de cara als més petits.

Avui, dilluns 2 de juliol, l’Alella ha donat el tret de sortida al campus d’estiu 2018. El club té programades quatre setmanes d’activitats al Municipal d’Alella, totes elles coordinades per Cristina Vidal. Els tècnics del futbol base Toni Larrosa i Eric Vianai el monitor Raúl Bonilla completen l’equip de responsables del campus.

Cristina Vidal, els tècnics del futbol base Toni Larrosa i Eric Viana i el monitor Raúl Bonilla completen l’equip de responsables del campus.

Però, quin és el menú d’activitats que cada dia afronten tots els participants del campus? Doncs ben senzill. El campus de l’Alella posa a disposició de tothom un conjunt d’activitats de tecnificació encarades al futbol. Aquesta tecnificació es realitza durant el torn de matí i es va prèvia a una gran ruixada d’aigua prevista per les 12h de cada dia.

El CF Alella ha habilitat un conjunt de carpes sobre la gespa del Municipal per facilitar els torns de dinar i la realització d’altres activitats com sessions de cinema.

Ja cap a la tarda, els nens se centren en disputar una lligueta competitiva entre ells. Cal destacar que en cada setmana de campus es realitza una sortida fora d’Alella. De moment ja hi ha tancades dues visites a Illa Fantasia i una altra a la platja. Us esperem a tots al Municipal!