L’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’ han completat una volta del calendari guanyant i formen part del grup de millors equips de tota la categoria

Una volta de lliga sense perdre; i no només això, sinó que guanyant tots els partits. L’Aleví ‘B’ ho aconseguia després de derrotar el Mataró ‘G’ (0-2), resultat que el manté líder amb 66 punts i empatat amb el Cabrils. Ja són 15 els triomfs consecutius que encadena el conjunt roig-i-negre, el qual només ha deixat escapar 3 punts dels 69 totals disputats.

Mentre l’Aleví ‘B’ sumava la quinzena alegria seguida el passat cap de setmana, l’Aleví ‘C’ encadenava el setzè triomf consecutiu al camp del Sant Celoni ‘F’ (0-6). Els de Kevin Sorbas també són líders amb 66 punts de 69 possibles i 23 duels jugats.

Tots dos Alevins han sumat el 96% dels punts en joc, una xifra que no està a l’abast de qualsevol

Tots dos Alevins han sumat el 96% dels punts en joc, una xifra que no està a l’abast de qualsevol. De fet, dins dels 54 grups de Tercera Divisió que hi ha a Catalunya, formats per prop de 860 equips i per uns 8.000 jugadors i jugadores, només hi ha 11 clubs que tenen més punts que l’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’ del CF Alella.

El Moià (72), el Cardona (69), l’Òdena (69), la Montserratina (69), el Riudebitlles (69), el Mataró ‘F’ (69), la UE Castellar (67), el Lliçà de Vall ‘F’ (67), el Bellavista Milan (67), la Penya Blaugrana Vallirana (67) i l’Athletic Viladecans (67) han gaudit de més regularitat que nosaltres, però per una diferència mínima. Sens dubte, dades espectaculars.