L’empat sumat al camp del Cirera ‘B’ (3-3) i la derrota del líder han tornat a obrir l’esperança de l’ascens pel Cadet. Cal guanyar les últimes cinc finals

Cinc partits, cinc finals… Amb un sol destí: proclamar-se campions de lliga. Els resultats de l’últim cap de setmana de competició han tornat a reobrir les opcions del Cadet per guanyar el títol. El CF Alella torna a dependre d’ell mateix, però no té cap marge d’error.

L’empat sumat al camp de tercer, el Cirera ‘B’ (3-3), i la derrota soferta pel Vilassar de Dalt ‘C’ contra el Masnou ‘B’ (0-3) han situat la plantilla d’Ángel Bonilla amb una nova oportunitat de fer història.

Contra el Cirera, l’Alella va reaccionar a tres marcadors adversos (1-0, 2-1, 3-2) gràcies a les dianes d’Eneko Rodríguez i Pol Gómez (2). El caràcter demostrat ha deixat l’equip segon amb 61 punts, a tres d’un Vilassar de Dalt (64) que compta amb un partit més que nosaltres.

Al Cadet li resten cinc partits i els ha de guanyar tots.

La clau és que el gol average particular el tenim guanyat, gràcies al 7 a 1 aconseguit a casa, resultat que compensa el 2-0 sofert en la segona volta.

El camí que ens espera

Si algú pensa que guanyar el títol serà fàcil, s’equivoca. Al Cadet li resten cinc partits i els ha de guanyar tots. A casa tocarà jugar contra el Molinos (cinquè), el Cabrils (desè) i el Masnou (quart) en l’última jornada. Aquest partit pot ser a vida o mort. A fora, ens esperen la Juventus (onzè) i el Vilassar de Mar (sisè).