L’Aleví ‘C’, Nil Caballero, els Veterans, Kevin Sorbas i el 50º aniversari de l’entitat són premiats per l’Ajuntament d’Alella

El Poliesportiu d’Alella va acollir ahir la 5a edició dels premis ‘Alella Valora l’Esport’ amb l’objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i associacions i persones vinculades a Alella que han tingut una actuació destacada en la temporada 2017-2018.

Marc Almendro, regidor d’esports del Consistori, va presidir l’acte, acompanyat per Andreu Francisco, alcalde del municipi. “L’esport alellenc no seria el que és sense l’aportació de les entitats esportives. Aquesta aportació; la que fan els directius, els entrenadors i les famílies, crea comunitat i ajuda a consolidar una societat millor”, afirmava el regidor d’esports d’Alella.

Cal destacar que el jurat dels premis d’enguany va comptar amb l’aportació de tota una referència de la medicina esportiva mundial. Ricard Pruna, cap dels serveis mèdics del FC Barcelona, va formar part del jurat per ajudar a decidir quines candidatures mereixien ser reconegudes amb el guardó final.

L’entitat va ser la principal protagonista dels premis ‘Alella Valora l’Esport’

El Club de Futbol Alella, després d’una temporada plena d’èxits i bons resultats esportius, va acudir als premis amb diverses candidatures que optaven a rebre un guardó. En la categoria ‘Equip de Base’, l’Aleví ‘C’ va ser premiat, igual que els Veterans en la categoria ‘Equip Open’.

Pel que fa a les candidatures a títol individual, Nil Caballero va veure reconeguda la seva brillant temporada (quasi 90 gols a la lliga), recollint un altre premi. El jugador de l’Aleví ‘C’ ha quallat un any espectacular, igual que la resta de l’equip campió. En aquest sentit, el tècnic de la plantilla, Kevin Sorbas, també es va endur el guardó en la categoria ‘Tècnic Esportiu’.

Per acabar, el CF Alella també va recollir un premi de menció especial del jurat, gràcies a que aquest any el club arribarà al seu 50º aniversari. En definitiva, l’entitat va ser la principal protagonista dels premis ‘Alella Valora