Comença la temporada 2018-2019 i amb ella arriba la constatació del creixement del club: un 36% més de jugadors inicien el curs!

La temporada 2018-2019 ja és aquí. Les vacances i la desconnexió pròpia de l’estiu queda superada i tot l’organigrama del Club de Futbol Alella es reincorpora a la feina. L’entitat està d’enhorabona, ja que inicia un nou curs esportiu amb una injecció de capital futbolístic important.

El club augmenta la seva xifra d’equips fins a 16, tres més que en l’any anterior, i es mostra orgullós de poder donar la benvinguda a desenes de nous jugadors. Per a ser exactes: a dia d’avui el CF Alella es felicita per haver inscrit a 51 efectius més dels que van tancar la temporada passada; 51 jugadors més que ens situen en una xifra destacada: 191 futbolistes de formació i sèniors integrats dins de l’estructura de l’entitat.

El CF Alella es felicita per haver inscrit a 51 efectius més dels que van tancar la temporada passada

Si ens endinsem en les xifres, els números surten. El CF Alella recupera aquesta temporada un projecte apassionant com el de la categoria Juvenil, plantilla que actualment compta amb 23 integrants. Per altra banda, la categoria Infantil queda doblada amb dos equips, el segon dels quals ja té a 19 jugadors confirmats.

En darrer terme, l’entitat disposa ja de fins a cinc equips Alevins. L’última plantilla que s’ha construït des de la coordinació esportiva té 13 fitxes. Tot plegat provoca que l’Alella augmenti en un 23% la seva quota d’equips respecte la temporada passada i en un 36% la seva xifra de jugadors.

Des del club ens felicitem per aquest enorme èxit i mostrem tot el nostre suport als 16 conjunts que aquesta temporada ens representaran arreu de Catalunya: Veterans, Primer Equip, Juvenil, Cadet, dos Infantils, cinc Alevins, tres Benjamins, Prebenjamí i Escola.