El CF Alella inaugura la temporada confirmant un nou creixement com a club: s’han superat la barrera dels 200 jugadors inscrits, augmentant un 13% les fitxes del curs 2018-2019

Amb 18 plantilles confirmades i més de 200 jugadors, un 13% més que la temporada anterior. Amb aquest èxit rotund, el CF Alella inaugura el curs 2019-2020. L’entitat es felicita per haver estat capaç de formar un segon equip Cadet i Juvenil, i per incorporar un Benjamí ‘D’ que compensa la pèrdua de l’Aleví ‘E’.

En relació a la temporada passada, el club ha guanyat dos equips més, passant de 16 a 18 comptant amb l’Escoleta. Hem experimentat un creixement del 12% en xifra d’equips i un 13% en xifra de jugadors.

En relació a la temporada passada, el club ha guanyat dos equips més, passant de 16 a 18 comptant amb l’Escoleta

Cal recordar que, en els últims dos anys, el CF Alella ha augmentat un 35% la xifra d’equips del club, i ha aconseguit inscriure a més de 70 jugadors més.

Tot plegat, provoca que l’expansió de l’entitat s’acosti al 50% més de jugadors inscrits en els dos últims anys. Una dada rècord que parla molt bé del tractament que s’està donant als futbolistes al nostre club.