Després de derrotar el Rocafonda igualant la millor xifra de gols anotats de la temporada, l’Alella entra en la lluita pel segon lloc. Els Veterans van com un coet.

Els torrons i les celebracions no han afectat gens ni mica la bona salut futbolística dels Veterans del CF Alella. El passat cap de setmana, els roig-i-negres esclafaven el Rocafonda al Municipal de Bufalà (7-2), sumant un triomf que confirma el seu gran moment de forma.

És la primera vegada en tota la temporada que l’Alella encadena quatre triomfs seguits, ratxa que consolida l’equip en sisè lloc. El matx contra el Rocafonda no va tenir massa història, ja que la ja coneguda feblesa defensiva dels visitants va oferir moltes opcions als nostres.

Els Veterans són sisens (25) i tenen el Lloreda (30), el seu pròxim rival i segon classificat, a tocar.

Al descans, el matx ja estava gairebé decantat a favor local, després d’una maneta quasi definitiva (5-1). Per part dels Veterans, cinc van ser els protagonistes ofensius de duel. Jordi Ignasi Mas i Quique Aldana van marcar un doblet, mentre que Michelle, Albert Mas i Erik Aymamí van ser els autors de la resta.

La gran dinàmica del CF Alella ha reactivat les opcions de lluitar per la segona plaça, posició que només és a cinc punts de distància. Els Veterans són sisens (25) i tenen el Lloreda (30), el seu pròxim rival i segon classificat, a tocar. Guanyar a Badalona la setmana vinent ens deixaria més a prop de fer saltar la banca. Som-hi guerrers!