Veterans i Primer Equip afronten una nova jornada. Els primers han patit lesions, i els segons tenen partits acumulats per jugar

Arriba una nova prèvia i avui volem parlar dels Veterans i del Primer Equip. El bloc més sènior del club ha començat la temporada molt bé a la Divisió d’Honor, màxima categoria per competir, però en l’últim partit de lliga van arribar les lesions.

Anem a pams. Els Veterans reben diumenge (9h), matinant com sempre, el Júnior. Ho fan situats en segona posició, després de sumar dos triomfs i un empat en les tres jornades disputades. Amb 7 punts, l’Alella és a 2 del líder, el Sant Fost, mentre que el seu rival de diumenge en suma 6 i és tercer. El Júnior ve de golejar el Montsant (5-0) i espera fer el mateix a casa nostra.

Els Veterans, per la seva part, encara recorden el seu darrer matx contra el Tiana. Duel molt intens i d’alternatives, amb remuntada agònica gràcies a les dianes de Kike Aldana i Jordi Garcia al 88′ i al 90′ (1-2). Durant el partit vam haver de lamentar les lesions musculars d’Albert Ferrer, Jordi Mas i Dani, i la lesió de genoll de Roger Mas. Esperem que no sigui res!

Durant el partit vam haver de lamentar les lesions musculars d’Albert Ferrer, Jordi Mas i Dani, i la lesió de genoll de Roger Mas.

Gestionar la pressió

Qui també s’ha hagut d’enfrontar a dificultats és el Primer Equip; aquest cop amb el calendari. Dissabte (16:30h) visitem el camp de la Juventus, partit que ha de servir per tornar a guanyar després del darrer empat contra el Masnou (3-3).

L’última jornada va ser boja: vam començar perdent (0-1), remuntem fins al 2 a 1 i tornem a anar a remolc (2-3) per acabar igualant al límit (3-3). Com que som un dels dos equips que menys ha jugat a la lliga, la classificació ens situa en setè lloc amb 7 punts de 12 possibles, però seguim estant en la pomada.

Els dos primers classificats ens treuen dos partits i, per tant, si els guanyem tornarem a ser ben a prop d’ells. Això sí: hem d’evitar fallar. La Juventus ocupa la desena plaça i ha disputat 6 duels, 2 més que l’Alella. Només ha pogut sumar un triomf en tota la temporada: el dia del debut contra el Sentmenat (2-7). Després d’aquest bon inici de lliga ha acumulat cinc derrotes seguides.

La resta de la jornada