El Primer Equip busca continuar la bona dinàmica contra el Dosrius, mentre que el Cadet visita el camp del Masnou

El cap de setmana ens acosta un nou interessant menú de futbol. Molts partits interessants i alguns d’especial rellevància. El Primer Equip rep diumenge el Dosius a Pere Gol (18:30h), conjunt que ocupa la cua de la classificació amb només 5 punts i un sol triomf (2 empats i 18 derrotes). Els seus 25 gols marcats contrasten amb els 102 rebuts (per cada un marcat en rep 4) i no guanya des del passat 17 de desembre contra l’Arenys (4-2).

Després de 4 mesos amb manca d’alegries, el Dosrius intentarà sorprendre, però l’Alella passa per un bon moment: és cinquè gràcies a l’últim triomf a Mataró i té la quarta plaça a només 2 punts. En la primera volta, la victòria en el matx contra el Dosrius ja va ser alellenca (1-4).

Per altra banda, el Cadet jugarà dissabte (14:15h) al camp del Masnou ‘B’, en un derbi que ha de servir per continuar perseguint el líder de la lliga, el Llavaneres (53). El primer classificat té un partit menys que l’Alella (51), actualment segon. Precisament el Masnou ve de plantar-li cara al líder (4-2), caient per 4 a 2. Si ens fixem en la primera volta, el triomf va ser alellenc (3-0).

Ja per acabar, topem amb un interessant CF Alella-Calella, dissabte a les 14:30h a Bufalà. Es tracta del partit que l’Infantil hauria d’haver jugat en la J16. Nosaltres som setens amb 21 punts i el Calella ocupa el sisè lloc de la taula amb 24. Un triomf per més de dos gols ens donaria el sisè lloc. Som-hi!

Després de 4 mesos amb manca d’alegries, el Dosrius intentarà sorprendre, però l’Alella passa per un bon moment.

La resta de la jornada

Veterans-Veterans Premià (dissabte a les 20h).

Infantil-Calella (dissabte a les 14:30h)

Aleví ‘A’-Cabrera (dissabte a les 11:40h).

Aleví ‘B’-Malgrat (dissabte a les 13h).

Aleví ‘C’-Santvicentí ‘D’ (dissabte a les 10:20h)

Aqua Hotel ‘F’-Aleví ‘D’ (diumenge a les 10:30h).

Cabrils-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 12h).

Mercantil ‘K’-Benjamí ‘B’ (diumenge a les 9h).

AEILL Cerdanyola Mataró ‘D’-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 15:15h).

Prebenjamí-Arenys de Mar (dissabte a les 9h).