Victòria al camp del CE Mataró amb gol d’Eric Bustamante i remuntada d’un 0 a 2 en contra a casa

Inaugurem el protagonisme de dos nous equips del club a l’arxiu de cròniques de la temporada 2023-2024. Aquesta setmana és el torn del Juvenil i el Benjamí S10 ‘B’. Tots dos van puntuar: els primers van guanyar a domicili i els segons van fregar el triomf després de començar el partit a remolc.

El Juvenil va sumar a Mataró la primera victòria de la temporada, resultat que deixa els verds en vuitena posició. L’Alella suma 4 punts, després de vèncer el Mataró (0-1) i empatar contra el Molinos (1-1). Cal apuntar que l’equip compta amb un partit menys que la majoria de rivals de la zona alta.

A la capital del Maresme, els nostres va oferir un recital de caràcter competitiu. Només començar el partit, Eric Bustamante marcava el gol alellenc (4’), però just després arribava una doble groga sobre Pau que deixava l’equip amb 10 amb només 20 minuts de partit disputats. El Juvenil va haver d’aguantar quasi 70 minuts amb un home menys, però es va acabar imposant.

L’Alella perdia per 0 a 2 a mitjans del segon quart, però va protagonitzar una reacció espectacular que va fer que l’equip fregués els 3 punts.

Reacció amb mig premi (3-3)

L’altre protagonista de la crònica és el Benjamí S10 ‘B’, el qual va empatar a casa contra el Montgat (3-3). L’Alella perdia per 0 a 2 a mitjans del segon quart, però va protagonitzar una reacció espectacular que va fer que l’equip fregués els 3 punts.

Un gol de penal de Ryan Casado (23’) va encendre l’espurna de la remuntada local. Després del descans (1-2), Casado va culminar la igualada (33’) fent el 2 a 2 i, a continuació, el mateix protagonista completava el hat-trick per posar l’Alella per davant (3-2). Els nostres van fregar la victòria, però finalment el Montgat va poder empatar.

Aquest resultat deixa el Benjamí S10 ‘B’ en setena posició amb 7 punts. Els verds encara no han perdut aquesta temporada, sumant dos triomfs i un empat.

Benjamí S9 ‘A’ 3-2 Atlètic Masnou

Cadet ‘A’ 3-4 Masnou

Infantil ‘B’ 1-3 La Llàntia