El Juvenil ‘A’ goleja el tercer classificat, el Mataró (0-4), per seguir creixent en el títol. El Cadet ‘A’ supera el Cabrils (1-2)

En un cap de setmana perfecte per la pràctica del futbol, Juvenil ‘A’ i Cadet ‘A’ ens han donat dues grans alegries. Els primers van sumar un important triomf a casa contra un rival d’entitat: el Mataró.

L’Alella venia de perdre el primer partit de la temporada (3-2) de forma injusta, fet que l’havia allunyat de la primera plaça. Calia guanyar com fos a casa i l’equip d’Ángel Bonilla ho va fer amb solvència.

El partit es va posar de cara des del principi, gràcies a un gol d’Arnau Arenas (3′). L’Alella va encarrilar el duel a la mitja hora amb el 2 a 0 de Dani Parrilla (27′), mateix protagonista en marcar el tercer al 58′. El definitiu 4 a 0 el va fer Jordi Homs mancant 20 minuts per la conclusió.

Aquest resultat deixa el Juvenil ‘A’ segon amb 18 punts, 6 menys que el líder, un Masnou (24) que té un partit més que nosaltres i a qui ens hem d’enfrontar en dues setmanes. El títol segueix sent possible. Depenem de nosaltres.

Calia guanyar com fos a casa i el Juvenil ‘A’ ho va fer amb solvència.

Triomf balsàmic

A la Primera Divisió, el Cadet ‘A’ segueix lluitant per salvar-se. L’Alella va fer un gran pas guanyant al camp del Cabrils (1-2), un rival directe per assolir l’objectiu de continuar una temporada més a la categoria.

Dos gols d’Hugo Núñez (10′) i Iu Torrejón (47′) van donar-nos la segona victòria del curs. El Cabrils va reaccionar amb el 1 a 2 mancant 10 minuts, però l’equip va saber aguantar el resultat.

Ara mateix l’Alella és onzè amb 6 punts i té la setena plaça a només 3 punts de marge. Tot està molt igualat, ja que el penúltim ja té 4 punts. En els 8 partits que queden, ho hem de donar tot.