L’Alella derrota el Sant Cebrià, cinquè classificat, i es posa tercer a només cinc punts del segon. Gran triomf dels Veterans

La crònica de la jornada està protagonitzada per dos actors principals. Avui us parlarem del Prebenjamí i dels Veterans. Els primers han fet un pas endavant contra un rival directe, demostrant que lluitaran fins al final per intentar assolir el subcampionat de lliga.

L’Alella visitava aquesta setmana el camp del Sant Cebrià, equip de la zona alta i rival directe per les primeres posicions. Els nostres van completar un partit sensacional, remuntant un gol inicial i mostrant-se letals en atac.

El Sant Cebrià, cinquè a la lliga, no ho posaria fàcil. Els locals es van avançar al minut 5 (1-0), però no s’esperaven el festival ofensiu que Aniol i Max començarien a gestar poc després. Aniol va liderar la remuntada amb 4 dianes, mentre que Max es convertia en l’escuder perfecte amb 2 gols. Aniol ja acumula 32 dianes a la lliga (1.6 per duel) i en Max n’ha fet 41 (2 per partit). Entre els dos sumen 73 dels 104 del Prebenjamí: un 75%.

Al final, el triomf alellenc per 3 a 6 ens deixa tercers amb 43 punts, amb 14 victòries en 21 partits i a 5 punts de la segona plaça quan resten cinc jornades. El treball de l’equip està sent de genial. A seguir d’aquesta manera campions!

Al final, el triomf alellenc per 3 a 6 ens deixa tercers amb 43 punts, amb 14 victòries en 21 partits i a 5 punts de la segona plaça

Moral pels Veterans

A la Divisió d’Honor de Veterans, l’Alella sumava un triomf de moral contra la Verdiblanca de Mataró, igualant el rècord de gols de la temporada (5-3). Un hat-trick de Dani Gil, acompanyat de les dianes d’Edgar i Oliva, guiava l’equip cap a una victòria necessària.

Aquest resultat ens permet recuperar sensacions i avançar fins al vuitè lloc, superant la Verdiblanca a la taula. Els Veterans sumen 27 punts i es mantenen en la zona tranquil·la. Mantenir la categoria no perilla, ja que el nostre ofici ens permet rentabilitzar molt cada gol marcat. Tot i ser el segon club menys golejador, som capaços de competir sempre.

La resta de la jornada

Cabrils 3-1 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 13è amb 18p I

Cadet ‘B’ 0-2 Teià I El Cadet ‘B’ és 13è amb 12p I

Mercantil 2-8 Infantil ‘A’ I L’Infantil ‘A’ és 6è amb 39p I

Infantil ‘B’ 2-1 Cabrils I L’Infantil ‘B’ és 10è amb 30p I

Santvicentí 4-3 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 12è amb 14p I

Aleví ‘B’ 2-6 Sant Gabriel I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ 5-2 Arenys de Mar I L’Aleví ‘B’ és 8è amb 29p I

Premià 7-1 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘B’ és 13è amb 15p I

Aleví ‘E’ (descansa) I L’Aleví ‘E’ és 14è amb 9p I

Benjamí ‘A’ 2-4 Premià de Dalt I El Benjamí ‘A’ és 10è amb 21p I

Benjamí ‘B’ (descansa) I El Benjamí ‘B’ és 4rt amb 42p I