La publicació esportiva realitza un extens reportatge amb les sis presidentes de clubs del Maresme. La Cristina és una d’elles

La tristament sentida frase «el futbol és cosa d’homes» ja no té cabuda en la nostra societat, que a poc a poc, però de manera imparable, està aconseguint que la igualtat de gènere en tots els àmbits de la vida ja no sigui una excepció sinó part de la normalitat. Una conquesta que té molts pares i moltes mares. I l’esport és un clar exemple d’això. Per aquesta raó ens enorgulleix haver pogut reunir les sis dones que presideixen tants altres clubs de futbol al Maresme, la comarca de tot Catalunya que més presència de dones té en la governança d’un club de futbol. Sis dones, sis històries de les quals sentir-se orgullos@s. Amb totes elles hem compartit una jornada molt especial.

Si miro enrere només puc estar orgullosa de tot el que hem fet junts

CRISTINA CARDIEL. L’actual presidenta del CF Alella va arribar a l’entitat darrere dels seus fills, un a l’escoleta i l’altre al benjamí. La seva gran experiència en l’organització d’esdeveniments esportius, com el Godó, no va passar desapercebuda per al llavors president Joan Vidal, que li va demanar la seva col·laboració per donar-li ‘una rentada de cara’ a l’entitat: “Vaig entrar en 2014 i fins al 2017 vam transformar per complet el club. No teníem nens, no hi havia sentiment de club, no existia projecte esportiu ni social, res… Vam tenir la gran sort de contractar dos grans coordinadors, com són Àngel Bonilla i David Sánchez i amb ells, a poc a poc, hem anat creixent en jugadors i en categories. Paral·lelament hem anat treballant en l’àrea social, en xarxes socials, en comunicació i avui podem dir que som un club amb cara i ulls i un fort sentiment de pertinença».

Els Veterans, però, haurien pogut sumar un triomf més ampli, ja que durant el matx arribarien a enviar dues rematades al pal. Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.