Conversem amb la Cristina Vidal, administrativa del CF Alella i una de les persones que més hores passa al dia treballant per l’entitat.

Que el CF Alella és un club familiar és quelcom conegut arreu de la comarca del Maresme. La família Vidal Martí n’és el millor exemple, ja que tots els seus membres exerceixen alguna funció dins de l’entitat. La Cristina Vidal, administrativa del club, ja fa sis anys que està vinculada a la institució fent aquesta funció, i a més, dirigint els campus. Ella mateixa explica quines experiències ha viscut al CF Alella.

Has estat jugadora del Femení?

He jugat al femení des dels seus inicis. La meva germana i jo vam ser qui va presentar el projecte a la junta directiva per crear l’equip i des de llavors hi he estat vinculada fins al dia d’avui. Per mala sort, la temporada passada vaig haver de deixar de jugar per culpa d’una lesió i aquest any encara no he pogut incorporar-me a l’equip. Espero que sigui aviat!

Per què vas decidir començar aquesta aventura treballant pel CF Alella?

Doncs vaig començar aquesta aventura juntament amb la meva família fent el manteniment del camp i la neteja de la roba de tots els equips del club. Després d’uns sis anys fent aquesta feina, la junta directiva d’aleshores em van proposar si volia treballar amb ells i vaig acceptar. Des de llavors ja han passat sis anys més. En total en fa 12 que estic vinculada al club.

Quina és exactament la feina que ha de fer l’administrativa d’un club?

La meva feina és portar la gestió administrativa de l’entitat. Em dedico a col·laborar en totes les àrees del club. Faig tasques de tota mena, tan dins de l’àrea l’econòmica i social, com qüestions relacionades amb la comunicació i el web del club. També dono un cop de mà a la coordinació en tot allò que es necessiti i sóc una de les persones que més contacte té amb les famílies i la massa social.

Què t’aporta personalment estar dins de l’entitat?

Al CF Alella hi ha un ambient familiar i un molt bon equip de treball, tant de la junta directiva i com en l’àmbit esportiu. Tots treballem en una mateixa direcció i els fruits d’això es veuen en el dia a dia. El club és com una segona casa per mi. Li dedico tantes hores que, al final, ha passat a ser una part important de la meva vida.

Què diries que té d’especial el CF Alella?

Que t’hi sents com a casa. Quan treballes al club van passant les hores i no te n’adones del temps perquè és un club que fa que la gent se senti còmode.

En què creus que està millorant el club en els últims anys?

Està millorant en molts aspectes, tant internament com esportivament. Crec que s’ha fet un pas endavant en molts àmbits.

Quin és el millor moment que has viscut dins de l’entitat?

Quan veig la progressió que tenen els nens i nenes del futbol base és quan gaudeixo més del club.

Explica alguna anècdota divertida de la teva trajectòria dins del CF Alella

Durant a un partit dels veterans van expulsar un jugador de l’equip contrari i llavors va sortir al camp a increpar l’àrbitre despullat. Tots els espectadors del partit ens vam quedar de pasta de moniato.

És fàcil de portar tot el contacte que has de tenir amb famílies i jugadors?

És complicat. Tothom es dirigeix a tu encara que no siguis la persona que està coordinant aquell tema en concret. A vegades gestionar tota aquesta demanda de coses es fa difícil, però sempre s’intenta poder ajudar i aportar solucions.

Què creus que ha aportat al club renovar tot el tema de la imatge i la roba?

Hi ha una dita que penso que és molt adient en aquest cas: “renovar-se o morir”. Crec que la junta directiva actual està fent una feina molt positiu per a l’entitat i pels jugadors i jugadores del club.

Cap a on ha d’anar el CF Alella en el futur?

A mi m’agradaria que fos un club de referència dins de la comarca del Maresme i que tots els jugadors i jugadores transmetin els valors que l’entitat ensenya en el dia a dia. Hem de continuar sent un club que fomenti el treball, la passió, la companyonia, la humilitat, el respecte, la lluita ben entesa, la valentia en el joc i la responsabilitat i la solidaritat.