El CF Alella s’acomiada de la Tercera Catalana visitant el Vilassar de Dalt.

El primer equip del CF Alella arriba a l’última jornada de lliga de la temporada amb la missió de mantenir el bon camí iniciat el passat cap de setmana contra el CF La Florida (2-0). Per quart cop en aquest curs, el bloc de Carlos Garcia té l’oportunitat d’encadenar dos triomfs consecutius, situació que només s’ha pogut donar en una ocasió al llarg de tota la lliga.

Diumenge (12h), l’Alella (16) posarà el punt final a la temporada visitant el camp del cinquè classificat del grup IV de la Tercera Catalana. El CE Vilassar de Dalt (55) s’ha consolidat dins del TOP5 després tot i només haver pogut guanyar un partit dels darrers set (4 punts de 21). En la primera volta, els verd-blancs passarien com un cicló pel Municipal (1-6) i a casa només han perdut en una ocasió.

El subcampionat en joc

Després de l’empat sumat contra l’AD La Llàntia (1-1) i de perdre tota opció possible de guanyar la lliga, l’Infantil del CF Alella està decidit a lluitar pel subcampionat. L’equip de Nacho López visita diumenge (11h) el camp del FC Canet ‘B’ (11), penúltim classificat del grup 40 de la Segona Divisió. Per acabar segons, els nostres jugadors haurien de guanyar l’últim partit del curs i esperar que la UD Molinos (60) no passés de l’empat.

Acabar contra el tercer

Per altra banda, a la Tercera Divisió Aleví (grup 35), el CF Alella també es prepara per afrontar el darrer compromís oficial del curs 2015-2016. Els joves jugadors negre-i-granes van recuperar el desè lloc de la taula després de golejar el Premià de Dalt ‘D’ (1-8) i ara aspiren a defensar aquesta posició. Diumenge (10h), l’AD La Llàntia (70) passarà pel Municipal amb l’objectiu de repetir el 10 a 1 aconseguit en la primera volta contra el nostre Aleví. El rival de l’Alella és el tercer classificat de la lliga i ha guanyat 10 dels 14 partits que ha jugat fora de casa.

Triple final de festa

A la Tercera Divisió Benjamí, la temporada també arriba a la seva cloenda. Al grup 26, el Benjamí ‘A’ (65) del club intentarà sumar el 22º triomf en 26 partits, derrotant el Santvicentí ‘D’ a casa (dissabte a les 11:15h) per reforçar encara més una segona plaça que ja està assegurada.

Al grup 27, el Benjamí ‘B’ (13) rebrà dissabte (9:45h) a l’AC Juventus ‘E’, mentre que al grup 28 el Benjamí ‘C’ (50) s’enfrontarà dissabte (12:30h) a l’Atlètic de Masnou ‘B’. Els d’Alejandro Ferrer seran subcampions si en l’últim partit neutralitzen el punt d’avantatge que els distancia de la Juventus ‘D’.

La resta de l’agenda de competició del club es completa amb l’últim partit de lliga dels Veterans (dissabte a les 18h contra el Joan Font al Municipal d’Alella) i amb els amistosos concertats pel Femení (diumenge a les 16h al camp de l’EFB Ripollet) i el Prebenjamí (diumenge a les 12h a casa contra La Llàntia). El Cadet afronta setmana de descans.