Demolidor primer partit dels jugadors de Kevin Sorbas contra l’Atlètic Masnou; el Cadet, per la seva part, va capgirar dos marcadors adversos a Cabrils.

En un cap de setmana d’estrena de les competicions oficials, dos dels equips de base del club es van quedar sense jugar per incompareixença del rival. Ni el Mataró ni l’Atlètic Masnou van presentar equip davant el Prebenjamí i l’Aleví ‘B’, fet que ajorna el seu debut fins d’aquí a set dies.

Sens dubte, les principals bones notícies de la jornada les van protagonitzar l’Aleví ‘C’ i el Cadet. El bloc de Kevin Sorbas no va tenir pietat de l’Atlètic Masnou ‘C’ (7-2), obligant-lo a córrer de cantó a cantó del camp perseguint ombres.

El només un quart, els gols de Marc Mallafré (5’), Ousmane Corominas (6’), Sergi Forcada (8’) i Albert Renart (13’) deixarien l’encontre encarrilat (4-0). La tímida reacció visitant (4-2) no va tenir cap efecte, ja que un doblet d’Ousmane (49’ i 51’) i un setè gol marcat per Nil Caballero van donar-li la victòria a l’Alella.

El bloc de Kevin Sorbas no va tenir pietat de l’Atlètic Masnou ‘C’ (7-2), obligant-lo a córrer de cantó a cantó perseguint ombres.

Patint més i invocant l’èpica, el Cadet també es va alçar amb el triomf en la seva estrena oficial a la lliga. El bloc de Kevin Lanzarote ho va haver de treballar molt per tal de poder endur-se el partit, ja que en dues ocasions el Cabrils ‘B’ se li va posar per davant (0-1 i 1-2).

Després de païr el primer gol en contra, Camprodon sortia al rescat de l’Alella fent l’empat (17’), mentre que Pol Gómez es va erigir en l’autor de la segona igualada (50’). L’heroi del xoc, però, no va aparèixer fins al 52’, instant on Aitor Carrera li donava el triomf als nostres amb el 3 a 2 definitiu (3-2).

Un punt de sis pels grans

La jornada sènior es va tancar amb l’empat dels Veterans al camp del Freta (3-3) i amb una derrota del Primer Equip en el seu debut a la Quarta Catalana (2-1). Els més grans, sisens de la lliga amb deu punts sumats, signaven una igualada justa a domicili en un matx de poca defensa.

Jordi Ignasi Mas, de vaselina, avançaria l’Alella abans de la reacció local (2-1), remuntada que Dani Gil refredava amb el 2 a 2 (2-2). Finalment, però, els Veterans s’haurien de conformar amb un punt, després que Erik Aymamí instaurés les taules definitives amb el 3 a 3 posterior a un nou gol del Freta (3-3). Els nostres van enviar dos xuts al pal al llarg del xoc.

Si ens dirigim cap al grup V de Quarta Catalana veurem com el Primer Equip no va viure l’estrena esperada al camp del Pineda de Mar (2-1). Els de Carlos Garcia van encaixar dos gols massa matiners en només 20 minuts (2-0), fet que els restaria opcions. El 2 a 1 d’Axel (27’) no va ser suficient per puntuar a Pineda (2-1).

CF Calella 6-4 Infantil | L’Infantil és onzè amb 0 punts.

Atlètic Masnou ‘A’ 11-0 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és setzè amb 0 punts.

Aleví ‘D’ 2-5 Atlètic de Masnou ‘B’ | L’Aleví ‘D’ és dotzè amb 0 punts.

Benjamí ‘A’ 3-3 UD Cirera ‘C’ | El Benjamí ‘A’ és cinquè amb 4 punts.

Benjamí ‘B’ 3-5 Argentona ‘C’ | El Benjamí ‘B’ és onzè amb 0 punts.

CE Cabrils ‘C’ 2-3 Benjamí ‘C’ | El Benjamí ‘C’ és quart amb 3 punts.