Derbi contra un dels millors visitants. L’Aleví ‘B’ rep un CD Masnou ‘E’ que només ha cedit cinc punts a domicili.

En una jornada on el Primer Equip descansa i els Veterans reben diumenge (8:15h) el Santvicentí, els equips de formació del CF Alella estaran pendents del duel entre dos conjunts veïns. L’Aleví ‘B’ rep dissabte (11h) el CD Masnou ‘E’, partit que enfronta el vuitè classificat contra el setè.

Aquest derbi Alella-Masnou pot igualar encara més o bé distanciar els dos equips en la classificació. El nostre Aleví ‘B’ (26) és vuitè, mentre que el Masnou (30) ocupa la setena plaça de la classificació. Què han de tenir en compte els jugadors de Kevin Sorbas? Doncs que el seu pròxim rival destaca per ser un dels millors conjunts a domicili del campionat.

Sis de les seves nou victòries, a banda de dos empats, han arribat fora de casa, línia de resultats que ha fet que el CD Masnou ‘E’ sumi 20 dels seus 30 punts a domicili. Els blanc-i-vermells venen de guanyar per 4 a 2 el Joventut Teià i lluny dels seus dominis només han deixat escapar cinc punts.

El CF Alella, per la seva part, només ha pogut sumar un triomf en els darrers sis compromisos, però ha de fer valer la seva condició de quart equip més golejador de la competició (78 gols a favor per 67 del Masnou). En la primera volta, els deixebles de Sorbas empatarien al Masnou (4-4), deixant escapar dues situacions de marcador favorable (1 a 3 i 3 a 4).

Juvenil – AEILL Cerdanyola Mataró (dissabte a les 18h).

Tiana ‘A’ – Cadet (diumenge a les 12:30h).

Infantil – Llavaneres ‘C’ (dissabte a les 9h).