Derbi de Quarta Catalana igualat entre el CF Alella i la Unió Esportiva que finalment es van endur els groc-i-negres per la mínima.

D’entre tot el llistat de partits del cap de setmana, un dels encontres hi destacava amb una força especial: un interessant derbi d’Alella entre el Primer Equip i la Unió Esportiva, bloc que actuaria com a local.

Els groc-i-negres frenarien la ratxa de dos triomfs seguits signada per l’Alella (22), tot i que en els últims minuts els deixebles de Carlos Garcia estarien a punt de puntuar.

El matx començava amb una aturada espectacular de Rafa en un xut de penal mal executat per Sergi Viñallonga (25’) i amb una transició finalitzada per Ayoub amb un colpeig defectuós. Només iniciar-se la segona meitat, Caro anotava el 1 a 0 per la Unió (47’), diana que donaria pas a diferents situacions de reacció de l’Alella.

En un córner, Bernat Garganté remataria sol des del punt de penal (51’), tot i que la més clara per empatar la tindria Samu al 77’. En el tram final del xoc, la Unió apostaria més pels contraatacs, mentre que els nostres podrien trepitjar més camp contrari sense tenir la sort suficient per empatar.

Recital del Cadet a Pineda (0-6)

Sens dubte, una de les notes positives de la jornada dins del futbol base la protagonitzava el Cadet (32), setè de la seva lliga després de golejar el Pineda (0-6). Rubén Jiménez (28’) i Raúl Coll (34’) obrien el camí (0-2) d’una victòria tancada amb les dianes de Sergi Esteruelas (46’), Jiménez (50’), Joan Sintas (52’) i Carles Gil (57’).

La resta de la jornada

Veterans 4-0 Freta I Els Veterans són setens amb 34 punts.

Masnou ‘B’ 2-1 Juvenil I El Juvenil és novè amb 24 punts.

Infantil 7-1 Vilassar de Mar ‘D’ I L’Infantil és tercer amb 46 punts.

Aleví ‘A’ 10-1 Canet I L’Aleví ‘A’ és tercer amb 48 punts.

CE Premià de Mar ‘E’ 1-8 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 38 punts.

Aleví ‘C’ 1-8 Argentona ‘D’ I L’Aleví ‘C’ és dotzè amb 16 punts.

Benjamí ‘A’ 4-3 Montanyesa I El Benjamí ‘A’ és quart amb 40 punts.

Benjamí ‘B’ 1-1 Tiana ‘B’ I El Benjamí ‘B’ és tercer amb 52 punts.

Salle Premià 4-2 Benjamí ‘C’ I El Benjamí ‘C’ és setè amb 31 punts.

Tiana 12-0 Prebenjamí I El Prebenjamí és onzè amb 19 punts.