CF Alella i Unió Esportiva disputen el primer derbi alellenc de la temporada aquest diumenge a partir de les 17h

En un cap de setmana on el Juvenil i el Cadet no disputen competició oficial, el plat fort de la jornada el protagonitzarà el Primer Equip. El Municipal acull un esperat Unió-CFAlella, partit que enfronta a dos conjunts amb aspiracions d’acostar-se a la zona alta de la classificació.

Les estadístiques ens parlen d’un derbi igualat, ja que la Unió ocupa el sisè lloc amb 14 punts i l’Alella el setè amb 13. Si no fos per la derrota soferta als despatxos contra el Juvesport (1-1 com a resultat real), groc-i-negres i roig-i-negres gaudirien del mateix balanç de resultats: 4 triomfs, 2 empats i 1 derrota.

El mateix passa amb els gols encaixats (9 per part de cada equip), tot i que on sí que hi ha diferència és en atac: 22 gols anotats per la Unió per 11 nostres. El nostre rival té a dos jugadors situats entre els més killers del grup: entre Nacho López i Sergi Viñallonga 7 i 6 gols han anotat 13 dianes. Això sí: l’Alella arriba al derbi amb confiança, després de quatre jornades seguides puntuant.

Mirem cap al cim de la taula

A banda del Primer Equip, la prèvia també inclou altres partits interessants. L’Infantil ‘A’, per exemple, buscarà el quart triomf seguit diumenge (15:30h) al camp del Montgat ‘B’, penúltim classificat encara sense gols marcats i amb només 1 punts. L’Alella és quart i, després de rebre 5 dianes en la derrota del debut, ha millorat molt la defensa: ara està rebent 1 gol cada 80 minuts!

L’Infantil és quart i, després de rebre 5 dianes en la derrota del debut, ha millorat molt la defensa: ara està rebent 1 gol cada 80 minuts

Qui també passa per un gran moment són els jugadors de l’Aleví ‘B’, invictes i amb tres victòries seguides. Dissabte l’AD La Llàntia ‘C’ ens espera al seu camp (11h), duel que ens arriba amb ganes després que la setmana passada s’ajornés el partit de l’Aleví ‘B’. Mentre l’Alella té la millor defensa de la lliga, l’AD La Llàntia ho ha perdut tot i rep més de 12 gols per matx.

En darrer lloc, destaquem la visita que farà el Benjamí ‘A’ al camp de l’Argentona (dissabte a les 9h). L’Alella, quart amb 9 de 15 punts possibles, mesurarà la resistència d’un rival que a casa ho ha guanyat tot: dos triomfs solvents anotant 15 gols.

Veterans-La Llàntia (diumenge a les 12:30h)

Infantil ‘B’-Santa Susanna ‘B’ (dissabte a les 13:30h)

Aleví ‘A’-Premià de Mar (dissabte a les 9h)

Juventus ‘D’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘D’-Vilassar de Mar ‘F’ (dissabte a les 10:30h)