Èpic triomf dels Veterans en la seva estrena a Bufalà: jugaven amb deu efectius des del minut u, però no van renunciar a res

El fred està paralitzant Catalunya, però els equips del CF Alella continuen rutllant a ple rendiment. El passat cap de setmana, el partit més èpic el van protagonitzar els Veterans, jugant des del minut 1 amb un home menys en la seva estrena a Badalona. Bufalà ens va rebre amb un derbi contra el Masnou, rival que es va endur cinc gols cap a casa (5-3).

Actuació memorable del ‘capi’ Dani Gil, amb un hat-trick marca de la casa després d’anotar un penal, una falta per l’escaire i una canonada des de 30 metres. Erik Aymamí i Jordi Puig van marcar els altres gols restants. Res va impedir que, malgrat acabar el matx amb nou, els Veterans sumessin un triomf que els deixa vuitens amb 19 punts.

El Primer Equip, per la seva part, ascendia fins a la setena plaça (15 punts), després d’igualar el seu balanç de victòries i derrotes davant el Dosrius (1-4). Un hat-trick d’Ayoub i una diana de Xavi Moreno van ser suficients per doblegar un rival molt inferior a l’Alella.

Al descans els de Carlos Garcia manaven per un 0 a 2 i en la represa va arribar el tercer. Les reduïdes dimensions del terreny de joc van ser un impediment en un inici, però no van influir en el resultat final.

El Primer Equip ascendia fins a la setena plaça després d’igualar el seu balanç de victòries i derrotes davant el Dosrius (1-4).

Doble alegria

En categoria Benjamí, destaquem dos triomfs del ‘B’ i el ‘C’, tots igual d’autoritaris. El Benjamí ‘B’ golejava per 14 a 0 els Salesians de Mataró ‘B’ per afiançar-se en la cinquena plaça (19 punts). Max Zellmer (5) i Victor Real (4) no van tenir pietat del rival, ajudats per Mark Ehrenberg (2), Ayman, Biruk i Aithan Serra.

En darrer lloc, parlem del gran resultat sumat pel Benjamí ‘C’ a casa davant l’AEILL Cerdanyola Mataró ‘D’ (8-2), matx que l’ha deixat en la sisena plaça (15 punts). Després d’assolir una renda inicial (2-0) i de la retallada visitant (2-1), el domini roig-i-negre ja es va mantenir fins al final. Pedro Olba (3), August Bruguera (2), Max Martínez, Marc Olba i Jan Saladrigas van ser els golejadors.

Cadet 0-0 CE Premià de Dalt | El Cadet és líder amb 23 punts.

Infantil (no juga partit oficial ) | L’Infantil és onzè amb 3 punts.

CE Vilassar de Dalt ‘G’ 7-4 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és catorzè amb 2 punts.

Juventus ‘E’ 2-9 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és segon amb 24 punts.

PB La Roca 4-9 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és segon amb 24 punts.

Aleví ‘D’ 10-0 Cabrils ‘B’ | L’Aleví ‘D’ és setè amb 15 punts.

Benjamí ‘A’ 2-2 Juventus ‘B’ | El Benjamí ‘A’ és vuitè amb 16 punts.

CE Premià 6-0 Prebenjamí | El Prebenjamí és vuitè amb 9 punts.