Els Veterans són els únics que no descansen per Carnestoltes. Reben el Vilassarnes amb la disfressa de líder per recuperar la línia de triomfs

Amb la resta d’equips del club fent ‘vacances’ a la lliga a causa de les festivitats de Carnestoltes, els Veteransseran els únics que ‘treballaran’ el cap de setmana. Diumenge a primera hora (9h), en comptes de ‘patir’ les conseqüències d’una llarga nit de Carnaval, els nostres guerrers s’enfundaran la samarreta roig-i-negra de l’Alella per defensar el seu lideratge a la lliga.

Qui és el rival del líder? Doncs un equip que està lluitant per mantenir la categoria: el Vilassarnes. Els blaus estan patint per gaudir de regularitat; ja que de fet només han estat capaços de vèncer en el 28% dels duels que han disputat aquest curs.

La millor posició que han ocupat és la vuitena, tot i que ara mateix són catorzens amb 20 punts, 6 per sobre del descens. Com s’explica que un equip amb bona capacitat ofensiva (42) estigui patint per sumar? Doncs perquè en defensa han rebut encara més gols que els que han estat capaços de transformar (43 en contra).

Si bé en el darrer mes de competició el Vilassarnes ha competit en la majoria de partits, els seus registres són de empats i 1 derrota. Les seves urgències les hem de saber utilitzar per tenir tranquil·litat i fer un partit intel·ligent, imposant el nostre talent i saber estar.

Si bé en el darrer mes de competició el Vilassarnes ha competit en la majoria de partits, els seus registres són de 3 empats i 1 derrota

Per l’Alella, aquesta jornada té rellevància, ja que després de sumar només 1 punt en les dues darreres setmanes, el nostre avantatge s’ha vist disminuït. Ara mateix, els Veterans són líders amb 44 punts, però ja tenen el Pomar (43) i el Premià (42) a tocar.

Els nostres perseguidors descansen aquest cap de setmana, fet que ens ‘obliga’ a no deixar escapar l’opció de tornar-nos a posar amb un coixí de 4 punts. Això sí: per aconseguir-ho ens hem de tornar a ‘casar’ amb el gol. Veníem amb una mitjana de quasi 3 dianes per matx, però en les últimes 3 jornades només en marquem un per duel. Som-hi líders, que podem!