El CF Alella treu de l’armari la disfressa d’equip letal i goleja el Sant Cebrià en la jornada de Carnestoltes. Imparables!

La setmana de celebració del Carnestoltes ens va deixar una gran alegria: la confirmació del sublim estat de forma dels Veterans. L’Alella rebia el Sant Cebrià a Bufalà en una jornada de descans per la resta de rivals. La disputa del torneig internacional de Limburg, cita en la qual hem estat convidats, va obligar a avançar el matx contra el Sant Cebrià.

Per disputar el partit, els Veterans van escollir la disfressa de Dream Team, uniforme que els donaria ales per golejar el seu rival (5-1) i per sumar el quart triomf seguit. Ens mantenim invictes en la segona volta amb 9 punts de 9 possibles i fem el salt fins al quart lloc amb 37 punts, a dos del tercer.

Ens mantenim invictes en la segona volta amb 9 punts de 9 possibles i fem el salt fins al quart lloc

L’encontre va ser més treballat del que es pot pensar, però l’efectivitat al davant i la solidesa defensiva en els moments de patiment van ser claus. Els gols de l’Alella van ser d’Enric Fogo, Jordi Puig, Daniel Gil, Albert Mas i Albert Oliva.

Cal destacar el gran balanç de resultats que s’està aconseguint a Bufalà, camp on els Veterans han sumat quatre triomfs amb 22 gols a favor i només 7 en contra. Que el Dream Team mode no s’aturi!