Donem suport a +KESPORT! El CF Alella va acudir a la presentació del projecte coordinat per la FCF i la Secretaria General de l’Esport

El Poliesportiu Municipal Sergio Manzano, de l’Hospitalet de Llobregat, va acollir ahir al vespre la presentació del projecte +KESPORT!, una iniciativa impulsada per la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’Esport.

Rebuts per Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet, Carles Puigdemont, president de la Generalitat, Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, i Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, es van poder adreçar a tots els assistents per donar el tret de sortida al projecte.

+KESPORT! compta amb sis padrins de luxe: Sergio González (exfutbolista i membre del cos tècnic de la selecció catalana), Natàlia Arroyo (seleccionadora de Catalunya), Santi Gea (seleccionador català futbol sala), Paco Sedano (porter del FC Barcelona Lassa) i els exjugadors blaugranes Julio Salinas i Julio Alberto.

Què és el projecte +KESPORT!?

+KESPORT! és una iniciativa pedagògica pionera dirigida a infants d’entre sis i dotze anys amb la qual es vol fomentar l’activitat física en un ambient en el que s’ajudi als més petits a gestionar emocions i sentiments, a resoldre conflictes i a ser respectuosos, amb especial èmfasi en la igualtat de gènere.

Tot això és possible a través d’activitats complementàries a la dinàmica habitual dels clubs. En total ja s’han sumat al programa 720 equips de 72 entitats, fet que implica a uns 750 entrenadors i gairebé 15.000 jugadors i famílies.

El projecte +KESPORT! està focalitzat en el desenvolupament del que l’Organització Mundial de la Salut identifica com ‘habilitats per a la vida’, elements pedagògics perquè els nens estiguin millor preparats a l’hora d’afrontar les primeres dificultats que el futbol i la convivència presenten, gestionar les emocions, les situacions d’estrès, la presa de decisions o el tractament de la igualtat de gènere. La directiva del CF Alella va desplaçar-se fins a l’Hospitalet per conèixer de primera mà els detalls de +KESPORT!.