Els Reis Mags ens han portat dos regals en forma de super partits. L’Infantil ‘A’ i l’Aleví ‘A’ juguen contra dos galls: l’AEILL ‘C’ i el Vic ‘D’

Després de celebracions, neules, descans i torrons, arriba la primera jornada del 2020. Ja són diverses temporades de creixement exponencial dins del futbol base, millorant any rere any els resultats esportius i gaudint d’ascensos i bones posicions en la classificació. La missió per aquest 2020 és mantenir aquest rumb.

En la primera setmana de competició oficial de l’any, ens centrem en dos equips que reben dues visites de molta complicació. En toca enfrontar-nos a dos galls de nivell. El primer d’ells és l’Infantil ‘A’, qui es prepara per jugar a casa (dissabte a les 13:30h) contra l’AEILL ‘C’

Els mataronins aterren a Alella com a sisens, després de sumar 18 punts amb un balanç de 6 triomf i 2 derrotes. Si alguna cosa sap fer aquest rival és gestionar els moments de tensió i d’igualtat, ja que quatre de les seves victòries han arribat per un sol gol de marge.

Per què és important aquest partit? Doncs perquè l’AEILL té un duel menys que nosaltres i ens podria arribar a empatar si ens derrota i també guanya el xoc que encara té pendent. Actualment, l’Alella depèn d’ell mateix per ser líder, ja que és segon amb 24 punts, a 1 d’un Cardedeu ‘C’ amb un partit més. Els nostres números a casa ens fan tenir esperança, ja que hem sumat 5 triomfs en 5 partits marcant 26 gols i rebent-ne 2.

Els mataronins aterren a Alella com a sisens, després de sumar 18 punts amb un balanç de 6 triomf i 2 derrotes

Un Vic que no pot fallar

Per altra banda, parlant de l’Aleví ‘A’, veiem com el Vic ens visita dissabte a les 12h. Els osonencs, co-líders empatats amb els dos primers, sumen 28 de 33 punts possibles, malgrat haver tancat el 2019 cedint contra l’actual líder: el Sant Gabriel ‘B’ (2-6).

El rival de l’Alella es manté invicte fora de casa i, a més, ha marcat 20 gols més que el bloc d’Erik Viana (45 per 25). Malgrat aquestes dades, l’Alella va demostrar contra el Sant Gabriel (derrota per 3-5) que pot competir contra els equips més poderosos. En aquell partit, un gol en pròpia ens va penalitzar massa.

Guanyar el Vic suposaria una gran injecció de moral, que de ben segur ens faria mirar cap a les posicions de dalt. Ara mateix som desens amb 13 punts, després de perdre davant el Vilassar de Dalt (0-5), segon de la taula.

La resta de la jornada

Primer Equip-FE Montgat (diumenge a les 19:30h)

Cirera-Veterans (diumenge a les 9h)

Juvenil ‘A’-Cabrils ‘C’ (dissabte a les 18h)

Cardedeu ‘D’-Juvenil ‘B’ (diumenge a les 16h)

Cadet ‘A’-Masnou (dissabte a les 16h)

Bufalà ‘E’-Cadet ‘B’ (dissabte a les 13:15h)

AEILL ‘B’-Infantil ‘B’ (diumenge a les 12h)

Aleví ‘B’-Juventus ‘D’ (dissabte a les 9:30h)

Joventut Teià-Aleví ‘C’ (ja jugat)

Aleví ‘D’-Pineda de Mar (dissabte a les 10:30h)

Benjamí ‘A’-Santvicentí ‘B’ (diumenge a les 11:30h)

Benjamí ‘B’-Premià de Mar ‘C’ (dissabte a les 9h)

Cirera ‘E’-Benjamí ‘C’ (diumenge a les 10:30h)

Premià de Mar ‘D’-Benjamí ‘D’ (dissabte a les 9h)

Prebenjamí-Sant Pol (dissabte a les 11h)