Els Veterans visiten el camp d’un dels co-líders amb un bagatge positiu de vuit triomfs seguits i buscant posar-los pressió. Duel de ratxes.

En un cap de setmana de descans per a l’Aleví ‘D’, des del CF Alella destaquem dos importants partits de la jornada. Els Veterans visiten el Santa Perpètua (dissabte a les 16h), segon classificat de la Primera Divisió Sud amb 56 punts sumats i només tres derrotes. El CF Alella, per la seva part, acredita una estadística de 46 punts.

El rival dels Veterans és, sens dubte, un dels blocs més compensats del campionat. Sense anar més lluny, el Santa Perpètua acredita uns registres defensius de primera, sent la defensa més destacada de la lliga amb només 25 dianes rebudes.

A nivell ofensiu, el nostre pròxim rival té el plaer de comptar amb el principal golejador de la competició, un Alejandro Avilés que ja suma 36 gols en lliga. Sens dubte es tracta d’un encontre de ratxes, ja que l’Alella ve d’encadenar vuit triomfs seguits i el Santa Perpètua quatre. Veurem qui pot més.

Els Veterans visiten el Santa Perpètua, segon classificat de la Primera Divisió Sud amb 56 punts sumats i només tres derrotes.

Perseguint el subcampionat

Per altra banda, qui també afronta un matx important és el Benjamí ‘C’, formació que dissabte (10:20h) rebrà l’Arenys de Munt ‘C’. L’Alella és tercer amb 33 punts (11 triomfs i 4 derrotes), mentre que el seu rival només ha sumat 14 punts.

L’Arenys, a més, passa per una ratxa complicada, amb només 4 punts en els darrers nou encontres oficials. Pel Benjamí ‘C’ és una bona oportunitat de retallar la distància de 4 punts que ens separa del segon: el Vilassar de Dalt ‘H’.

La resta de la jornada 

Juvesport-Primer Equip (dissabte a les 12h).

Cadet-Tiana (diumenge a les 9:30h).

Aqua Hotel ‘C’-Infantil (diumenge a les 12h)

Sant Pol ‘B’-Aleví ‘A’ (diumenge a les 9:45h)

Arenys de Mar ‘B’-Aleví ‘B’ (diumenge a les 10h)

PBB La Roca-Aleví ‘C’ (dissabte a les 9h).

Benjamí ‘A’-Argentona ‘B’ (dissabte a les 11:40h).

Benjamí ‘B’-Joventut Teià (dissabte a les 13h).

Sinera United-Prebenjamí (dissabte a les 9h).