El bloc de Juan Álvarez es reparteix els punts contra un rival directe de la part alta. Davant el Mercantil, l’Alella va jugar un partit de titans.

L’últim cap de setmana de competició ens va deixar una dualitat de sensacions; un recompte a gairebé parts iguals de somriures i mals dies. L’Infantil va descansar, mentre que la plantilla del Benjamí ‘B’ es va enfrontar a un dels seus rivals directes de la zona alta.

El conjunt entrenat per Juan Álvarez, tercer classificat, rebia el segon, un Mercantil ‘K’ que va saber jugar les seves cartes tot i començar a remolc. Raúl Cao va avançar l’Alella (4’), però els nostres, malgrat proposar més futbol, van veure com el marcador quedava capgirat abans d’acabar el segon quart. Finalment hauria de ser Mark Ehrenberg qui anotés el 2 a 2 al 35’ per mantenir el Benjamí ‘B’ tercer (16) i a cinc punts del líder.

L’Aleví ‘B’ (21) no va fallar en la seva missió de conservar el lideratge, golejant amb contundència el Malgrat (2-7).

L’Aleví ‘B’ (21), per la seva part, no va fallar en la seva missió de conservar el lideratge, golejant amb contundència un Malgrat clarament inferior (2-7). Després d’empatar la diana inicial roig-i-negra i d’intentar aguantar amb el 2 a 3, els locals es van donar per vençuts davant del ritme visitant. Gavin Taylor (3), Oriol Cabero (2), Hugo Núñez i Sergi Vives van impulsar l’Alella cap al triomf.

Per acabar amb el balanç de bones notícies ens hem de fixar en el gran partit completat per l’Aleví ‘D’ (9) a casa. El bloc d’Ángel Bonilla, vuitè classificat, certificava la tercera victòria del campionat contra l’Aqua Hotel ‘F’ (7-5), aixecant dos marcadors adversos (0 a 1 i 1 a 2). Alex Moure (3), Lucas Rodrigo (2), Álvaro Debeaupte i Pau Font serien els protagonistes ofensius de l’equip.

Cerdanyola Mataró 4-1 Primer Equip | El Primer Equip és novè amb 9 punts.

Veterans 0-3 Veterans Sant Fost | Els Veterans són desens amb 13 punts.

Cadet 3-0 Masnou | El Cadet és segon amb 19 punts.

Infantil (descans) | L’Infantil és desè amb 3 punts.

Cabrera 10-1 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és catorzè amb 1 punt.

Santvicentí ‘D’ 3-2 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és segon amb 18 punts.

Benjamí ‘A’ 2-5 Cabrils | El Benjamí ‘A’ és novè amb 14 punts.

Benjamí ‘C’ 1-2 Vilassar de Dalt ‘H’ | El Benjamí ‘C’ és setè amb 9 punts.

Arenys de Mar 4-1 Prebenjamí | El Prebenjamí és vuitè amb 6 punts.