Els tres equips del CF Alella, a banda dels Veterans, s’enfronten a rivals de la zona alta de la classificació.

S’anuncien fortes tempestes i baixes temperatures per aquest cap de setmana. Les condicions adverses, però, no desinflaran l’ambició dels nostres jugadors. Els Veterans visiten diumenge (9:30h) el camp d’un rival noble; un Pomar que és tercer amb 13 punts i que s’erigeix com el millor atac de la categoria amb 24 dianes. Els badalonins han jugat un partit menys que nosaltres i també es mantenen invictes. No es pot fallar si es vol conservar el lideratge.

Pel que fa al Primer Equip, aquesta setmana toca rebre el Vilassar de Dalt ‘B’ (diumenge a les 12h). Aquest partit és clau, ja que la setmana vinent hi ha derbi contra la Unió. El Vilassar és onzè amb 4 punts i acumula tres derrotes seguides, mentre que el bloc roig-i-negre és vuitè amb 10 punts.

Sens dubte, la jornada que s’acosta resulta important pels dos equips Infantils del club. L’Infantil ‘A’ rep dissabte el Joventut Teià (9h), en un matx que implica un enfrontament directe entre el quart i el cinquè. El Teià és quart i l’Alella li va just al darrere; tots dos empatats amb 6 punts i amb els mateixos resultats a la lliga. Mentre el Teià ha marcat més gols (18), nosaltres tenim millor defensa (7 rebuts).

Una situació similar és la que viu l’Infantil ‘B’, el qual visita diumenge (10:15h) el camp del Tiana ‘B’. El quart amb 6 punts rep el cinquè amb la mateixa puntuació, però amb un partit menys i amb tot guanyat. Si no es vol perdre el tren dels líders, toca vèncer novament.

Sens dubte, la jornada que s’acosta resulta important pels dos equips Infantils del club.

Ja per acabar, destacar l’espectacular partit de co-líders que han de jugar el Cirera ‘B’ i l’Aleví ‘B’ a territori mataroní (dissabte a les 9h). El Cirera té un atac letal (49 dianes) i empata amb nosaltres com a millor defensa. Les emocions fortes estan assegurades!

Juvenil-Premià CE ‘B’ (diumenge a les 10h)

La Llàntia ‘B’-Cadet (dissabte a les 12:30h)

Cadet-Salesians Mataró ‘B’(dissabte a les 16h)

Cabrils ‘A’-Aleví ‘A’(dissabte a les 11:45h)