Resten dues jornades pel final de la lliga: 120 minuts on l’Aleví ‘C’ s’ho juga tot: el ser o no ser a Segona Divisió. Es l’hora de jugar finals!

L’hora de la veritat ha arribat. El moment del tot o res. De l’ara o mai. Aquell instant que tots els equips campions han de viure i superar per tocar la glòria. El pròxim cap de setmana és el torn de l’Aleví ‘C’, conjunt que ha fet una temporada que mereix un ascens.

L’Alella juga dissabte (10:15h) al camp de Les Franqueses ‘F’, partit que ha de servir per fer un pas quasi definitiu cap al campionat de lliga. Només resten dues jornades i l’última derrota patida a casa contra el Cirera (4-5) ens va fer mal. L’Aleví ‘C’ acumulava més de mig any guanyant tots els seus partits (20 de consecutius) i va veure com el seu principal rival pel campionat se li acostava.

A falta de 120 minuts per tancar la lliga, Alella i Santvicentí ‘D’ empaten a punts al capdavant de la classificació. L’altre candidat al títol juga contra l’Argentona, quart classificat, i en cas de caure ens deixaria la lliga en safata. Un triomf alellenc sumat a una derrota del Santvicentí faria campió a l’equip de Kevin Sorbas.

Les Franqueses no va ser rival per l’Alella en la primera volta (14-2)

Les Franqueses no va ser rival per l’Alella en la primera volta (14-2), ja que els nostres van sumar una de les golejades més àmplies del curs (la quarta). Vuitens amb 42 punts, el pròxim rival de l’Aleví ‘C’ ve de guanyar dos encontres seguits, tot i que manté el principal problema que ha arrossegat en la lliga: una mitjana massa alta de gols encaixats (més de 4 per partit).

Com a local, Les Franqueses només ha guanyat un dels darrers quatre compromisos que ha disputat. L’Aleví ‘C’ és superior, però ara cal demostrar-ho. No ens podem amagar. Hem de jugar com sabem, ja que només d’aquesta manera aconseguirem l’objectiu. El vestidor afronta l’últim desplaçament de la lliga fent un crit conjunt: volem ser de Segona Divisió!