Primera victòria de la temporada pel Benjamí ‘A’. El triomf ha arribat a casa contra el Vilassar de Dalt (5-2)

Cop de puny sobre la taula del Benjamí ‘A’ per sumar els primers punts i el primer triomf de la temporada. L’Alella necessitava un partit així per aixecar el vol i agafar un punt més de confiança.

La injecció de moral ha arribat contra el Vilassar de Dalt (5-2) i amb dues remuntades al llarg del matx. El Benjamí ‘A’ s’ha sobreposat a dos marcadors adversos (0-1) i (1-2) gràcies als vols de Vasily (7′) i Aleix Sala (27′) i a un doblet de Bachir (28′ i 38′). El cinquè per l’Alella l’ha tornat a fer Vasily (44′), segellant un triomf que deixa l’equip vuitè amb 3 punts.

13 dianes; porteria a zero

Qui també ha completat una brillant jornada ha estat el Benjamí ‘B’, guanyador del seu duel contra la Juventus (13-0). Set dels nou jugadors de camp que hem presentat al partit han pogut marcar en aquest festival de gols.

Qui també ha completat una brillant jornada ha estat el Benjamí ‘B’, guanyador del seu duel contra la Juventus (13-0).

Bruno Coy ha signat un hat-trick, mentre que Ignasi Rifa, Carlos Bellido, Aniol Jiménez i Héctor Slevin han acabat el xoc amb un doblet. Jan Gil i Guille Calvo han marcat els dos gols restants d’un Benjamí ‘B’ que escala fins a la tercera plaça. L’Alella té 6 punts i és a 3 del líder.

Creixent fora de casa

Per tancar la crònica, destaquem el primer triomf del crus a domicili del Cadet ‘A’. L’Alella s’ha imposat al Parets, fent vàlids dos gols matiners de Gerard Lameiro (6′) i Hugo Núñez (8′) per sumar 3 punts d’or. Els nostres són setens amb 7 punts i es recuperen del 0 a 4 de la setmana anterior.

La resta de la jornada

Veterans 2-2 Corró d’Amunt I Els Veterans són 8ens amb 4p I

Cadet ‘B’ 1-2 Premià I El Cadet ‘B’ és 15è amb 0p I

Infantil ‘A’ 1-4 Tiana I L’Infantil ‘A’ és 13è amb 3p I

Montgat 0-0 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és vuitè amb 4p I

AEILL 8-3 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 3p I

Aleví ‘B’ 2-3 Montgat I L’Aleví ‘B’ és 13è amb 3p I

Aleví ‘C’ 2-4 Santvicentí I L’Aleví ‘C’ és 14è amb 0p I

Premià de Dalt 10-3 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 12è amb 3p I

Sant Pol 6-2 Aleví ‘E’ I L’Aleví ‘E’ és 13è amb 0p I

Vilassar de Mar 1-5 Prebenjamí I El Prebenjamí és líder amb 9p I