Recital ofensiu de l’Alella al camp del Cirera per tallar una ratxa de sis derrotes seguides. En Bruno anota 7 dianes.

En la crònica d’aquest cap de setmana volem donar especial protagonisme al Benjamí ‘B’. L’equip ha viscut una dinàmica de resultats complicada, després de completar una primera part de temporada brillant, sempre estant entre els llocs capdavanters de la classificació.

El Benjamí ‘B’ havia acumulat 6 derrotes seguides, ratxa que va quedar tallada en la darrera jornada disputada al camp del Cirera. Els nostres, setens amb 45 punts, no van donar opció al rival.

El 0 a 1 va arribar al minut 1 i en només un quart el matx ja estava sentenciat (0-7). El Cirera va haver d’esperar fins al 0 a 9 per tal de poder marcar el seu primer gol (1-9). Al final, triomf per 2 a 12 d’un Benjamí ‘B’ que acumula 15 victòries, 3 empats i 8 derrotes a la lliga. Encara hi ha opcions de lluitar per la sisena plaça.

El 0 a 1 va arribar al minut 1 i en només un quart el matx ja estava sentenciat (0-7)

Recital d’en Bruno

El partit contra el Cirera va servir per presenciar una espectacular exhibició ofensiva d’en Bruno Coy. El jugador del Benjamí ‘B’ va marcar 7 dels 12 gols de l’equip. També van sumar Jan Gil, amb 4, Sam Vallejo, amb 2, i Ignasi Rifa i Carlos Bellido.

Aqua Hotel 2-1 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 13è amb 25p I

Cadet ‘B’ 2-11 Montgat I El Cadet ‘B’ és 16è amb 12p I

Infantil ‘A’ 4-1 Atlètic Masnou I L’Infantil ‘A’ és 3r amb 55p I

Atlètic Masnou 3-1 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 9è amb 42p I

Aleví ‘A’ 6-9 Molinos I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 20p I

Fundació Grama 15-0 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ 7-1 Vilassar de Mar I L’Aleví ‘C’ és 9è amb 37p I

Mataró 11-3 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 19p I